ג'וי מקס 250 2008 - רעש מוזר

אמיר645

New member
ג'וי מקס 250 2008 - רעש מוזר

ערב טוב חברים - ישנה בעיה מוזרה בג'וי מקס 250 מודל 2008, בעת נסיעה ללא גז הקטנוע בולם הרבה יותר חזק מבדרך כלל, ויש רעש מאוד חלש של רשרוש מכיוון הגיר
ההשערה שלי היא שהמשקולות נשחקו, אשמח אם מישהו יוכל לחזק בשבילי את התאוריה הזאת לפני שאני רץ לנתוח את הבחור.
חשוב לציין כי ההאצה מתבצעת באופן חלק, והרעש מאוד מאוד חלש, ועל המשקולות האלה יש 8K (עוד 4K להחלפה)

תודה!

אמיר645

New member
ועל הדרך..שיתוף - שיפוץ ווספה 89

לפני שבועיים סיימתי פרוייקט שיפוץ ראשון - ימאה ויראגו קליפורניה 535, וחשבתי שהפרוייקט השני שלי יהיה נכון לשתף בפורום הזה .
אז הנה נחת אצלי הלקוח הראשון לפני יומיים ואיתו הפרינססה הזאת, ווספה px200e מודל 89' מצב מכני סביר מצב קוסמטי גועל נפש, אבל מרגישה כמו מכונת זמן!
בכל מקרה, בינתיים מתחיל עם צבע ופחחות (תהיה שילוש של בורדו ובז') לאחר מכן עובר לחישמול הכלי מחדש, החלפת בלם זעזועים אחורי, שיפוץ אגזוז והחלפת ספידומטר וריפוד.
אשמח לשמוע אם למישהו יש עצות לגבי הכלי, למרות שביומיים שהיא אצלי לא נתקלתי בבעיות מבחינת מבנה, הכל טכנולוגיה משנות ה-40!
הנעה בקיק, ברז דלק ידני, מנוע שתי פעימות תדלוק כמובן בתערובת...ממש כלי חוויה!
תג"ב 1.5.13, וויש מי לאק!

פרארי1

New member
בהצלחה בפרוייקט

כמובן שנשמח לראות שלבים בדרך ובעיקר את התוצאה הסופית.

אם אתה מזדמן לירושלים, יש כאן מוסכניק מהדור הישן, אחד שמכיר וספות יותר טוב מאת כף ידו, אני מניח שהוא יוכל לענות לך על ה-כ-ל.

xfwind

New member
ל-JM יש נטיה להגיע למצב של שבירת מיסב

בגיר. מתבטא ביבבה מאיזור הגיר בעיקר בהאטה ונסיעה איטית.
יתכן זה המצב.
או אז נדרשים החלפת שני מיסבים ויתכן גלגשי גיר וציר.

אמיר645

New member
את השלב הזה כבר עברתי...

לפני כחודשיים החלפתי את שני המיסבים בגיר, לא מדובר באותו סימפטום.
כרגע הנסיעה חלקה לגמרי, אך האופנוע בולם את עצמו יותר חזק משהוא אמור.
וישנו רעש מאוד מאוד חלש של איזשהו קרקוש מהגיר

למעלה