ג'וינט אחד יותר מדי http://youtube.com/watch?v=_C4uBKZ1fw0 !!
א אסי סרחנה בנשמה New member 17/9/06 #7 ../images/Emo45.gifחח עם עידן יניב../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif
F Funky Giraffe New member 17/9/06 #8 כמו שהם ידעו לעשות כבוד למוסיקה הודית כשהביאו את ליאורה יצחק (אגב, 'חליפות' מושמע המון בתחנות הרדיו לאחרונה... ישבתי בבית קפה מקודם וגם לפני כמה ימים שמעתי ברחוב מהרדיו את זה) הם צריכים לעשות כבוד גם למזרחית האמיתית ולהביא את שיקו חייק ;]
כמו שהם ידעו לעשות כבוד למוסיקה הודית כשהביאו את ליאורה יצחק (אגב, 'חליפות' מושמע המון בתחנות הרדיו לאחרונה... ישבתי בבית קפה מקודם וגם לפני כמה ימים שמעתי ברחוב מהרדיו את זה) הם צריכים לעשות כבוד גם למזרחית האמיתית ולהביא את שיקו חייק ;]
ט טיפקסית New member 17/9/06 #4 רק ג'וניט אחד? רק לי זה נראה יותר מחמישה ג'וינטים???? זה מה שקורה שהמוח נדפק. לא נורא,זה יעבור להם באיזה יום
רק ג'וניט אחד? רק לי זה נראה יותר מחמישה ג'וינטים???? זה מה שקורה שהמוח נדפק. לא נורא,זה יעבור להם באיזה יום
א אסי סרחנה בנשמה New member 17/9/06 #6 חחחח יותר יותר מידי!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif עידודו אני צריכה לדבר איתך!