ברמה"ש. אני הייתי בהרצליה ואהבתי את השירות שהיה אחד הטובים שראיתי, האוכל היה מעולה והאוירה שם מתאימה ל"קז'ואל" ו"אלגנטי" באותה מידה. לדעתי רומנטי שם (אעפ"י שהייתי עם חברה) אבל לדעתי לא היה מבחר מנות מספק. לעומת זאת, לפי הביקורת שליטי נתנה על הסניף ברמה"ש, עדיף ללכת לשם.
. מה שכן, פעם פרסמתי שקפה סוקולוב ברמה"ש נסגר ובמקומו הבעלים של ג'ויה הולכים להקים מסעדה חדשה בסגנון דומה. בפעם האחרונה שעברתי שם לא נראה שזה יהיה בקרוב אבל מי יודע אולי אני אופתע (ואלו כידוע הפתעות משמחות). לגבי ג'ויה, אכלתי שם ונהניתי מאוד. מנה שזכורה לי לטובה היא הטאטן בצל שהיה מעולה והנזיד החם שיש להם שמתאים למזג אוויר חורפי וגשום במיוחד (ולזכותם ייאמר שהמנה לא כבדה מידי). פחות אהבתי את האינבולטיני חצילים שלהם שהיה דל מאוד בפרמזן והדבר פגע בטעמה. אבל חוץ מזה הכל היה טעים ונהנינו מאוד. אני מסכימה עם פיונית שהשירות היה מצויין ושמבחר המנות זקוק לתוספות נוספות.
באנו עם ציפיות בשמיים והתאכזבנו נורא. סלט קטן וסתמי במחיר יקר, מנות יקרות אבל רגילות ולא מיוחדות. פסטה בינונית מינוס. זו אחת מנקודות המחלוקת שלי עם חברים - מי נהנה ומי לא... אני לא אחזור. יש עוד איטלקיה בהרצליה אבל לא מכיר אישית.
הייתי שם כמה פעמים בצהריים ובערב. בצהריים יש להם עסקית (אם אני לא טועה 39 ש"ח) מנה ראשונה + פסטה או פיצה. הפסטות שאכלנו היו נחמדות והפיצות טובות. בערב המבחר קצת יותר גדול ויש מנות מוצלחות רק שאני כבר לא זוכרת מה הן היו