ג'ויה - רשמים מעורבים

anat11

New member
ג'ויה - רשמים מעורבים

ביום החם הזה נפל הפור על צהרים קלים בג'ויה - הרצליה פיתוח. אותם בעלים של ארקפה אם אינני טועה. בשבילי זו הפעם הראשונה שם. עבור חברתי הטובה היתה שם כבר מספר פעמים. הזמנו מקום, וזה היה רעיון טוב כי היה פשוט מלא עד אפס מקום. המקום די מרווח, שולחנות עץ די קרובים זה לזה, אבל האקוסטיקה בסדר ולא שמענו בכלל את היושבים בשולחנות הקרובים. מייד לאחר התפריט הגיע גם לחם הבית חם עם מטבל עגבניות. מצוין בטעמו ויפה שעדיין יש מקומות שבהם זה מגיע מייד וללא חיוב. לנוכח החום (נו טוב, וגם ארוחת הבוקר הגדולה), אני לקחתי סלט (עוף)(38). החברה הטובה לקחה פסטה במילוי גבינה (לדעתי זה היה מעין רביולי, אם כי השם של זה אחר) (44) וגם סלט הבית (35). היה סתם. משעמם נורא. ואני לא אומרת דברים כאלה הרבה. אני לא מצפה מכל אוכל שירגש אותי (מאוכל אני לא תמיד מצפה, כן? נא לא להרחיב את האמירה לתחומים אחרים). הסלט שלי, שהיה אגב קטן מדי יחסית למחירו, כלל בדיוק, אבל בדיוק, את הרכיבים הרגילים (חסה, חתיכות עוף, גזר, רוטב סויה-בוטנים) עשויים בצורה הרגילה או אפילו עייפה מהרגיל. היה רצון להרדם על הצלחת. הפסטה היתה רכה מדי וסתמית לגמרי. וכך גם סלט הבית. המלצרית היתה מקסימה. וכשהיא באה להתענין בשלומנו ואיך הרביולי, חברתי אמרה לה שלא משהו, והיא מייד הציעה להחליף. גם כשאמרנו לה שכבר נאכל חצי, היא אמרה שזה לא משנה, וכשחברתי אחרי התלבטות אמרה שהיא כבר מלאה מדי, היא הציעה לתת לה מנה אחרת ארוזה הביתה. יפה (ואפילו את זה חברתי לא ממש רצתה, סתם כי לא התחשק לה. אבל הודינו להם). ובזה זה לא נגמר- הזמנו טירמיסו לקינוח (29) שהיה בסדר גמור (אם כי ביחס בין המסקרפונה לביסקוטים, אני מעדיפה יותר ביסקוטים, אבל זו סתם אני) ואח"כ פתאם הגיע סופלה שוקולד ע"ח הבית. הוא אמנם היה סתמי, אבל המחווה היתה יפה. כל האמור, עם שני משקאות קלים, קפוצ'ינו ותה, הסתכם ב- 187 ש"ח. השירותים לא היו מספיק נקיים. גם זה היה חבל. בסה"כ היה לנו מאד נעים לשבת שם, חבל שהאוכל היה כה בינוני. חברתי ציינה שבביקורים קודמים היא נהנתה יותר גם מהאוכל עצמו, ולאור החביבות של המקום, אני בהחלט עומדת לחזור ולבדוק שוב.

meravbr

New member
כמו שכתבתי כאן לא מזמן

אני ממש לא נהנתי מהאוכל שם (בינוני כמו שרשמת) וממש לא אחזור בקרוב. אין למה. היינו היום בזוזוברה ונהננו פי כמה מהאוכל ...

meravbr

New member
זאת ממש לא היתה נזיפה...

רק הסכמה לדבריך

עמית@

New member
אני זוכרת חוויות שלי מג'ויה- בערך

אותו דבר לא רע, לא טוב סופר משעמם ורגיל. די מבאס כשחושבים על זה לעומק, אולי יותר מבאס אפילו מארוחה גרועה שלפחות משעשעת אותך בדיעבד (כשאת כותבת עליה ביקורת לפורום
)

Lear22

New member
אני דווקא נהנתי

אכלתי שם כמה וכמה פעמים ותמיד היה סבבה גם לא באתי עם צפיות גדולות אולי בגלל זה נהנתי יותר. יש להם גם עסקית שווה בצהריים. ובנוסף אני מכיר את הברמן שם אז זה בכלל טוב. אם אני זוכר נכון ליטי מאוד אוהבת את המקום. לטעמי הוא שגרתי פלוס. באיזור של הרצליה אולי עדיף לנסוע לטאבולה, אבל שם גם יותר יקר

liti

New member
גם אצלי הרשמים מעורבים,

בפעם הראשונה שהייתי שם מאוד נהניתי מהאוכל ומהשירות וכך גם שאר יושבי השולחן. בפעם השניה כולנו נהנינו הרבה הרבה פחות והצטערנו שלא הלכנו למקום אחר. האמת? קשה לי להאמין שאחזור לשם בעתיד הקרוב. יש מספיק מסעדות שעדיין לא ביקרתי בהם ונראות לי כדאיות יותר.

למעלה