גוט יום טוב באמת חג משמח. מבשר על סיום עונת החגים.
N nonsensical New member 7/10/12 #4 ערב טוב לכולם למרות שהחג הזה כולל תפילות ארוכות במיוחד, מכל מקום התפילות מתאפיינות בבוקה ומבולקה. וכך בחסות "המהומות" אני חומק השרותימה אחת לעשר דקות ומעביר את הזמן עם הסמארטפון...
ערב טוב לכולם למרות שהחג הזה כולל תפילות ארוכות במיוחד, מכל מקום התפילות מתאפיינות בבוקה ומבולקה. וכך בחסות "המהומות" אני חומק השרותימה אחת לעשר דקות ומעביר את הזמן עם הסמארטפון...
N nonsensical New member 7/10/12 #6 אנקדוטה נאה... בצאתי מהשירותים בגיחה הלא יודע כמה, שח לי אברך שאף הוא סובל משלשולים בגין סעודות החג הרבות...
אנקדוטה נאה... בצאתי מהשירותים בגיחה הלא יודע כמה, שח לי אברך שאף הוא סובל משלשולים בגין סעודות החג הרבות...
מ מורדת בדרך New member 7/10/12 #10 אתם הגברים מסודרים... אני הייתי לפני שנה בבית כנסת שהפון בתיק לפתע התיק החל לנוע לא נעים....
א אין תוכי כברי New member 8/10/12 #12 עושה רושם שלא כל כך שמח לך... תתעודדי; תיכף הסיוט מאחורינו!!! א גוט יונטב
ה הלנצח New member 8/10/12 #14 מה שמשגע אותי בחג הזה הוא הצורך לקבל "הקפה". משום מה מכל הטקסים הוא הכי פחות חביב עלי. כמעט בלתי אפשרי לחמוק.
מה שמשגע אותי בחג הזה הוא הצורך לקבל "הקפה". משום מה מכל הטקסים הוא הכי פחות חביב עלי. כמעט בלתי אפשרי לחמוק.