גוטה מורגן

3שרונית

New member
גוטה מורגן

אחפש אותך עד שאמצא, ואז אגרור אותך למיטה, אחמם אותך עד שתהיה לוהט ותזיע, ארעיד אותך עד שכל גופך ירטוט, תתחיל להזות ולדמיין דברים, אגרום לך ליבב ולנהום, רקותיך יעלמו במהירות עד שראשך יתפוצץ, ואז כשאגמור אעזוב אותך לטובת מישהו אחר, עד שניפגש בעוד כמה חודשים, שלך, השפעת...

MaYcHuK

New member
בוווווקר טוב!!!!

יששששששששששש הסופש הגיעעעעעעעע שיהיה לנו יום מדהים וסופש מקסים

בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב

בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב וכו' וכו' וכו' מי שיעיר אותי מחר (חוץ מהגו'ח שלי בשביל סקס שאז אין בעיה) יענש בחומרה!!! מכשפונת והשוט.

Barvazoom

New member
../images/Emo87.gif יום צהוב שיהיה....../images/Emo87.gif

סופ"ש הגיע יום חמישי היום האהוב עלי מכולם יום של משחקי מכבי.... ואני ממש רוצה שמכבי יעשו לי סופ"ש צהוווווב!!!

Barvazoom

New member
אין לך מושג כמה זה מבעס...../images/Emo4.gif

אני עוד מקווה שהם יתאפסו, ירצו נקמה, ישחקו ביחד, יעשו קבוצה חזקה... כל דבר בעצם. אבל אני גם מודעת לקשיים שיש להם. אל דאגה, כסף גמני לא שמתי.......
אבל אני עדיין מקווה ליום צהוב!!!

passioneta

New member
לא ברור לי

סליחה שאני שואלת, אבל תמיד תהיתי: 1. זה לא נדוש קצת לאהוד את מכבי תל-אביב? 2. למה זה חשוב לך שהם ינצחו? זה יפתור איזו בעיה? ישנה משהו בעולם? אני מבינה שמענין להסתכל על משחק. אני גם מבינה שאם מעדיפים את ה"טובים" זה יותר מענין - יש מעורבות רגשית. אבל למה תמיד צריך להעדיף את אותו צד? אני שואלת ברצינות, לא בקנטרנות!

Barvazoom

New member
בכיף אני עונה...

1. נדוש? כשאוהדים קבוצה אז אוהדים אותה בטוב וברע. ואני אוהדת אותם כבר כמה שנים. כשנצחו וכשהפסידו... 2. למה חשוב לי שינצחו? כי אני אוהבת לראות משחקים. אגב, כשיש משחק קשה ומכבי מפסידה אני יודעת גם להעריך את המשחק של הקבוצה שניצחה אותם אם זה קורה כמובן והמשחק היה יפה אובייקטיבית... אבל זה לא קשור לשלום עולמי וריפוי המחלות. מודה אני לא אישה קונבנציונלית כנראה, כי אני אוהבת לראות את המשחקים, לצרוח כמו בהמה אוזבקית, לשתות בירה ולהוציא אגרסיות ולהנות עד הסוף מהחוויה. ולגבי אותו הצד...הממ.. לא הבנתי את השאלה, סליחה.

3שרונית

New member
כשאוהבים אז אוהבים

מי שאוהד קבוצה אוהד בטוב וברע....במקרה של מכבי יש גם את הענין של הייצוג שלנו בחו"ל...... ולא , נצחון לא יפתור שום בעיה ולא יביא לשלום עולמי .אבללללללללל זה יעשה לנו כמה שעות של נחת......

בוקר טוב לכולם!!../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

אני בבית!! איזה כיף לי!! אתמול הרגשתי קצת לא טוב אז אמרתי שאני חולה (באמת חשבתי שאני מפתחת משהו) אבל עכשיו אני ממש בסדר... אבל אני בבית בכל זאת...איזה כיף כשיורד
בחוץ ואני ב

למעלה