גוזל של קאק

אםדניאל

New member
גוזל של קאק

שלום לכולם, לפנישבועיים חבר נתן לנו גוזל של ציפור (שחשבנו שהיא עורב) שנפל מהקן ליד ביתו. חלפו שבועיים, הגוזל גדל וכעת נראה לנו הוא קאק. עד עכשיו הוא היה בארגז בבית עם קש במצע וענף לעמידה. נכון לאתמול הוא כבר החל לקפוץ החוצה והיום בבוקר החל לעופף בבית. אז השאלה שלי היא מה שלבים כדי להוציא אותו, בבטחה, מהבית? כרגע הוא לא ממש מצליח לעוף למרחקים וגם עוד לא ממש אוכל לבד (אנחנו נותנים לו אוכל לכלבים מושרה במים מעורבב עם ביצה קשה ובשר טחון) אתמול הוא שתה מים, אבל עדין לא מנקר באוכל שמציעים לו. תודה רבה

kobko1

New member
קאק הינו עוף שמוחתם בקלות...

כלומר גידלת יצרת מצב של תלות מוחלטת של הקאק בך, אין טעם כלל לשחררו לטבע כי הוא יחפש מזון רק אצלך ושאר האנשים. תעיבר אותו לספארי אולי יוציאו לו את החשק לחשוק באנשים. כללית הקאק אוכל כל.

אםדניאל

New member
אין לי בעיה להמשיך להאכיל אותו

כל עוד הוא יהייה בחוץ. (ציפור מעופפת ומרחבנת בבית לא מתאימה לי) אנחנו גרים בקיבוץ בצפון, אז אם יש דרך שהוא ישרוד בחוץ ולא בכלוב בספארי (גם אם בתמיכה שלנו) אני מעדיפה. האם ניתן לשחרר אותו בחוץ? באיזה שלב (של יכולת תעופה/אכילה)

בספארי יש בית חולים לחיות בר

הבאת בעל החיים לבית החולים היא במטרה לשחררו לטבע השחרור לטבע מתבצע לאחר תקופת אקלום שבה בעל החיים לומד להיות עצמאי זה מתאפשר למשל בכלוב תעופה גדול שבו בעל החיים לומד לעוף כמו שצריך וגם מתנסה במזון שבו הוא היה נתקל בטבע צר לי לומר, אך כמו שאתם מגדלים את הקאק סביר שהוא יסיים את חייו בתור מזון לחתולים (נניח כרגע לעובדה שזו עבירה על החוק להחזיק חיית בר בבית) גם מזון מתאים הוא קריטי להתפתחות תקינה של העצמות וליכולת תעופה עתידית, למרות שאני מבינה שזה קצת מאוחר מדי לכך. אני ממליצה לכם להעביר אותו כמה שיותר מהר לבית החולים לחיות בר התקשרו: 3639* בהצלחה

למעלה