גוזלים

kerker1

New member
גוזלים

לפני 3 ימים מצאתי זוג גוזלים ואינני יודעת של איזו ציפור הם האם מישהו יודע איך אני מגיעה למגדיר גוזלים, אשמח אם תקשרו אותי ללינק או לספרות מקצועית, אני רוצה לדעת במה להאכילם... כרגע הם ניזונים מדייסת גוזלים פעם ב- 3 שעות ויש עליהם מנורת חימום 24 שעות ביממה תודה רבה קרין:)

kobko1

New member
בתור נשמה טובה,

אם הם החזיקו מעמד 3 ימים כנראה שאת בדרך הנכונה, רצוי לבדוק אצל מגדל ציפורים אפילו תוכים הקרוב אליך, לא תמיד מגדיר ציפורים מסייע לזהוי גוזלים.(ישנם גוזלים שחייבים חסיפה אפילו חלקית לשמש!)

אולי את יכולה לעזור

מצאתי עכשיו גוזל דרור שנראה מוגבל בפתח ביתי. אני רואה שאת מצליחה - איך מטפלים? איזה אוכל לתת לו ואיך? איך להשקות? לא פותח את המקור...

y lenard

New member
לגבי השלישיה והדרור

אם תוכלי להעלות תמונה העזרה שנוכל להציע לך תהיה אפקטיבית הרבה יותר... אם הם שורדים עדיין זה כבר סימן מצויין. פשוט תאכילי אותם באינטסיביות... (לא לשכוח מים) אם את יכולה אז תעלי תמונה ואם זה בלתי אפשרי תתארי אותם בקצרה ואולי נוכל לזהותם ולתת לך עצות קצת יותר מותאמות ומעשיות. לגבי הדרור כדאי להאכיל בגרגירים מרוסקים\אוכל חתולים רטוב להשקות במים ולקוות להרבה הצלחה אם הוא עוד בכלל חי... בהצלחה!

תודה לנרד

לצערי הדרורון לא שרד... התיעצתי עם וטרינר בטלפון לגבי אוכל וניסיתי להאכיל קצת - אבל זה לא עזר ....

למעלה