גוונים של אפור

blackwedding

New member
גוונים של אפור

אני פותח א תהעיניים ורואה אפור; גוונים של אפור, ממש תענוג לעיניים, הרגשה של חורף, חשק עז כזה לשים מעיל ולצאת לרחוב; בעצם... למה לצאת החוצה שאפשר להישאר במיטה, להתכרבל, איתך... תמיד אהבתי את החורף, את הקור, את הגשם, את המעילים, סוודרים.... תמיד שנאתי את החום, את הלחות; בדבר הייחד שאני אוהב בקיץ זה את הפירות, שעושים נעים בבטן.... ועכשיו שפתאום נפלנ עלינו אווירה חורפית ונעימה, אני לבד במיטה, עוד מעט צריך לצאת לעבודה והדבר היחיד שבא לי זה שתביאי לנו קפה למיטה; בטח נשתה אותו קר, אחרי שאצליח להתנתק מהגוף שלך, שאצליח להפסיק לגעת בך... גונב עוד דקה ועוד דקה , מכורבל בשמיכה, מחבק אותה חזק, מחבק אותך... קיוויתי שתעירי אותי הלילה, לשמוע את הקול שלך; אמנם רחוקה, אבל הקול עובר דרך השפורפרת, ישר לאוזן, כאילו את ממש לידיי. קיוותי שתעירי אותי; אני יודע שאני נשמע חמוד שאני ישנוני.. רציתי להגיד לך לאני רוצה שתגעי בי, שהגוף שלי רעב אליך, רעב למגע שלך, לתשוקה שלך, רעב לאהבה... הייתי נותן הרבה שתהייה כאן עכשיו, אפילו סתם, לשתוק איתך, להביט בך, לצלול לעיניים שלך, לבחון את הגוף שלך.... קחי אותי אלייך, קחי את הגוף שלי, אותו גוש בשר, חסר טעם וריח, קחי אותי אלייך, קחי אותי ועשי בי כרצונך, תגעי איפה ואיך שבא לך, רק תגעי כבר, לפני שאתעורר...

בת מלכה

New member
בוקר טוב, יקיר ../images/Emo42.gif

הגיע זמן לקום

למעלה