גוונים לצביעת החדר

גוונים לצביעת החדר

שלום, אני מתכננת לצבוע חדר לתינוקת בגווני שמנת וסגול בהיר (לילך) אשמח לקבל דעה ועצות בנושאים הבאים: 1. איזה גוונים (של טמבור או אחר) מומלצים בשילוב המוזכר כך שיצא מתאים ועדין? 2. איך כדאי לסדר את הצבעים סגלגל למטה ושמנת למעלה או הפוך? 3. באיזה גובה בחדר כדאי לבצע את החיתוך (1\2 1\2, 3\1 3\2 וכו) 4. איך הכי טוב לסמן את הקו החותך כך שיהיה ישר ולא ישאיר סימנים? תודה מראש על התשובות!!

aliner

New member
אז ככה....

לא יודעת לגבי הגוון הספציפי. בעמדת טמבור יש דפי דוגמות צבעים שניתן לקחת הביתה ולבחור. לדעתי הסגלגל צריך להיות למטה, שם מרכז הכובד. זה נראה לי קצת מוזר לעשות זאת הפוך... החלוקה שנראה לי (מנסיון) כהכי מתאימה ויזואלית הוא חלוקה של 1/3 (סגול) ו- 2/3 (שמנת). קו ישר עושים כך: מסמנים בקשצה של הקיר נקודה בגובה המתאים (תמדדי מהרצפה) ואז בקצה השני של הקיר ואיפה שהוא באמצע גם סימון קטן (כאשר הגובה שוב נמדד מהרצפה). מותחים מסקנטייפ מנייר (מוכרים בהום סנטר) בין שלושת הנקודות. צובעיםכל השטח מתחת ואפילו מותר קצת לגלוש על המסקנטייפ ואז מסירים וזה יוצא ישר פלס בלי שנותר סימון. מקוה שעזרתי במשהו...

גוונים לצביעת החדר

שלום רב, 1.הגוונים של טמבור הם: צבע לילה-6181P צבע שמנת- OW31-1P הצבע הסגול למטה בגובה1/3 והשמנת בחלק העליון2/3 החתוך מתבצע ע"י מסקנטייפ כוון שהוא נדבק בקלות, יורד בקלות ולא משאיר סימנים. המלצה שלי- על גבי השמנת פזרי איור של פרח קטן בגווני הסגול בעזרת שבלונה. חג שמח עידית

למעלה