גוויס

גוויס

יש לי להכין וילה שכרגע בבניה לביקורת ח"ח ולשאלתי האם היום מותר להשתמש באביזרי גוויס (שקעיים כפולים או מס מפסקים באותה קופסה )האם כבר קימות קופסאות עם מחיצות תיקניות .והשאלה האחרונה היא לגבי תריס חשמלי עד כמה שאני זוכר הם לא מקבלים מפסקי תריס גוויס כי הם לא מנתקים את האפס אם כך מה הפיתרון לכך .אבקש למי שעונה שזה יהיה מתוך נסיון ולא מתוך ניחוש כמו שניתקלתי כבר מס פעמים בפורום זה בתודה מראש

רשר

Well-known member
מנהל
אינך מאמין למידע כאן - אולי בצדק

הפתרון - פנה למנהל מחלקת הבודקים באזור של הוילה וסכם איתו בדיוק באלה תנאים יאשר אילו אביזרים. כאן עונים אנשים שיודעים מנסיונם שהוא בהחלט לא נסיונך. לבודק אין שום דבר נגד מוצר זה או אחר, הוא חייב למלא אחר הוראות חוק החשמל והתקנות, אם תעבוד לפי החוק הבדיקה תעבור בשלום.

רשר אל תיקח את הדברים שלי אישית

בסך הכל זה אחלה פורום אבל קימים מס אנשים קבועים בפורום הזה שמטעים בתשובות שלהם בכל אופן תודה על התשובה

rayven11

New member
עצבני קצת על הפורום

מה בדיוק הבעיה להרכיב מספר שקעים של גוויס זה כמו כל מפצל בכל בית הבעיה שעם באחד הקופסאות למשל אתה מרכיב למשל קו של בזק צריכה להיות הפרדה במחיצה ויש כבר מחיצות עם הפרדה פנימית ובקשר למפסק תריס חשמלי תקנה אחד שייש עלין אישור תקני ובכל מקרה תתיעץ עם המאשר אם אפשר.... זה הכל אז למה אתה בדיוק עצבני...................?

אני ממש לא עצבני

אבל לפנה שאתה עונה תהיה בטוח במה שאתה עונה לגביי שתיי שקעים של גוויס בקופסא זה לא כמו מפצל או זוג שקעיים על הטיח כי ליפנה שנתיים הם לא קיבלו את זה וטענו אז שזה לא תקני ולמרות שאז לא היו מחיצות לגוויס ולגבי מפסק של תריס של גוויס הוא גם עשה לי בעיות למרות שהמפסק תקני מפני שהוא לא מנתק את האפס ואז הפיתרון שנתתי לו היה להוסיף מפסק דו קוטבי על מנת שמי שבא לתקן את המנוע של התריס יהיה אפשרות של ניתוק פאזה ואפס

רשר

Well-known member
מנהל
זה לא נסיון להטעות אותך. זה נסיונם

אם בודק מסוים התעצל לבדוק מחיצות זה לא אומר שגם בוילה שלך הוא (או אחר) יתעצל, לכן כאמור ודא עם הבודק מראש, בצע לפי החוק והתקנות, ואל תשכך לגבות את שכרך, יום טוב.

אם תדפדף אחורה

לגבי שאלות ששאלתי תמצא כמה וכמה תשובות של אנשים שניסו לעזור אך התוצאה הסופית היא שהם מטעים אם תצטרך עזרה אשמח להראות לך ולסיום זה אחלה פורום ואני מאוד נעזר בו אך בזהירות

למעלה