גוד שארלוט ממוסחרים??

nitzzzz

New member
גוד שארלוט ממוסחרים??

יענו הם עושים הכל רק בשביל הכסף?

Unaffected

New member
דווקא כן.

לא עושים את הכל בשביל הכסף. אבל אי אפשר להגיד שהם לא ממוסחרים.

yardenbm

New member
קצת מתנגדת

אני חושבת ש50 אחוז מלהיות זמר זה גם לרצות להתפרסם ולהיות מוכר ולדעתי MADE וLEVEL 27 לא נחשב התסחרות כי זה חברת בגדים זה לא שמתנוסס על הבגדים לוגוים של GOOD CHARLOTTE וזה לא שהם מותג כמו רוני. חוצמזה שכל עוד המוזיקה טובה מה אכפת אם הם מפרסמים משחות לטחורים

EleVaTioN

New member
אממ ../images/Emo129.gif

כל להקה רוצה להתפרסם ולהכיר את מה שהם עושים לכל העולם ולכמה שיותר אנשים, אני מניחה שזה מה שדוחף אותם לפרסום בכלל מההתחלה. אחרי זה שכסף מתחיל לנפח להם את החשבון בבנק הם עושים דברים אחרים גם, לאדעת אם בשביל להרוויח יותר או להשקיע בדברים אחרים שהם אוהבים. קשה לקבוע מסחור..

Gc FaN

New member
אני דווקא חושבת שהם התמסחרו.

שימו לב איך הם היו בהתחלה כשהם לא היו כל כך מפורסמים ואיך הם עכשיו. חוצמיזה גוד שארלוט עכשיו זה רק בנג'י וג'ואל. זה הגימיק של הלהקה. לא דעת אני אהבתי אותם יותר כשהיו פחות מפוסמים. גוד שארלוט הישנים והטובים.

EleVaTioN

New member
גמאני אוהבת אותם יותר אז..../images/Emo129.gif

בכלל אני זוכרת שפעם כולם הכי אהבו את בילי. אבל מה לעשות...לאדעת אם זה יצא בכוונה ככה או שאנשים פשוט תפסו מהם כי הם התאומים והם התחילו את הלהקה וזה...לא חושבת שהם (בנג'ואל) עשו את זה בכוונה לתפוס תחת...

Gc FaN

New member
../images/Emo23.gifאני אוהבת הכי את בילי../images/Emo23.gif

הוא מוכשר בטירוף ויפה :) אבל לא מתאים לו הספטום יש לו פנים עדינות חח - שמתם לב שכל טקס כל תוכנית טלווזיה יש רק את התאומים? הלווווווווו יש דבר כזה שניקרא להקה? כאילו גוד שארלוט? שיקראו לעצמם להקת תאומי מדן וזהו..

EleVaTioN

New member
אני לא מאמינה ש..../images/Emo129.gif

הם אומרים לבילי ופול לא לבוא זה מטומטם, אולי הם פשוט לא יכולים להגיע/ לא רוצים להגיע.. :S או שזה לא קשור אליהם?

Gc FaN

New member
לא אמרתי שהם אומרים להם לא לבוא...

יכול להיות שמזמינים רק את בנג'ואל. בכל מקרה זה מוזר... קצת קיפחו את בילי ופול..

Gc FaN

New member
גם סיפרו לי שג'ואל מתכוון

להתחיל בקריירת סולו... אני לא יודעת אם זה בולשיט או באמת. אבל הוא לא יחזיק מעמד כסולן.

EleVaTioN

New member
נשמע לי הזוי מאוד../images/Emo129.gif

ובאמת לא חושבת שהוא יצליח בסולו הרי כל החלום שלהם היה להקה, כל החלום שלהם היה לנגן מול קהל ושהקהל יאהב מה שהוא שומע אם הוא יוצא לקריירת סולו זה יהיה ממש ממש דפוק לדעתי. מה יהיה בכלל ההבדל בין הקריירת סולו שלו לשירה שלו עם הלהקה?! הוא במילא יצטרך להקה הרי :S

גם אני../images/Emo99.gif

בנג'י סתם הפך למתלהב וכשג'ואל התחיל לצאת עם הילארי אז בכלל נמאס לי ממנו ולמה פול תמיד מקופח? אהבתי גם את כריס
ומה זה לעזאזל ספטום???

shoohy

New member
ששששששששש!!../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

בנג'י לא מתלהב
אני אמשוך לך בפוני..

shoohy

New member
פירסינג../images/Emo11.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הפוני שלי יותר יפה

אבל עדיין לא ראיתי את שלי חח

ות'אמת שלך באמת יפה.. הכחול לא יורד לך? ואמ.. את זה שזה פירסינג קלטתי אבל איפה