חחח גמאני נכון... לא קשור....כיף לאח שילי הוא וחברה שלו עשו צניחה חופשית!! גמאני צההה
R RoCk StaR 1 New member 27/10/04 #20 חחח גמאני נכון... לא קשור....כיף לאח שילי הוא וחברה שלו עשו צניחה חופשית!! גמאני צההה
מ מישמשונית New member 27/10/04 #18 ממש לא הייתי בטוחה שפרידיקטיבל כי הוא חדש... חשבתי שליטל טינגס יהיה מקום ראשון.. לא ראיתי אף פעם שירים מהאלבום הראשון בטלוויזיה ): אוף מזה רציתי... \:
ממש לא הייתי בטוחה שפרידיקטיבל כי הוא חדש... חשבתי שליטל טינגס יהיה מקום ראשון.. לא ראיתי אף פעם שירים מהאלבום הראשון בטלוויזיה ): אוף מזה רציתי... \:
M midnight dragon New member 26/10/04 #16 הקלטתי הקלטתי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif (מקווה מאוד שזה הקליט כמו שצריך.. חיחי)
הקלטתי הקלטתי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif (מקווה מאוד שזה הקליט כמו שצריך.. חיחי)
מ מישמשונית New member 27/10/04 #23 אעעעעעע היום גרין דיי ^_^ ומחר בלינק! והיום סאם41 בטי אר אל ^_^ (אני מכורה לאמ טי וי.. אני יודעת זה בסדר)
אעעעעעע היום גרין דיי ^_^ ומחר בלינק! והיום סאם41 בטי אר אל ^_^ (אני מכורה לאמ טי וי.. אני יודעת זה בסדר)