גוד בויש ליסט!

brody armstrong

New member
איזה אושר זה הביא לי ../images/Emo13.gif

באסה שלא הייה כלום מהאלבום הראשון...

נכון \:

אבל לא נורא... פתאום זה הזכיר לי איך ג'ואל ובנג'י היו יפים באלבום בקודם \: לא שעכשיו הם לא, פשוט יותר יפים אז.. הם צריכים לעשות דיאטה(אהמ בנג'י אהמ) ולהתחיל להסתרק נורמלי \:

RoCk StaR 1

New member
=[[[[[[[[

לא הייתי בבית ושחכתי להקליטטט ררר חכמה שכמותי!! ו.....הם תמיד יהיו יפים..והאמת?! מה זה משנה?!

brody armstrong

New member
אישית הייתי אומרת-

מה זה משנה אם הם בכלל יפים?!

furious girl

New member
הפסדתי

וחיכיתי לזה ואז בארבע וחצי שמתי לב שארבע וחצי והפסדתי :/

ak 1

New member
וויש ליסט...גוד שארלוט...

באמת היה נחמד לראות 5 קליפים רצופים שלהם באמ טי וי !!! (אני מסכימה שצריך היה לשים משהו מהאלבום הראשון גם אבל לא נורא..העיקר לראות אותם) !!!

Unaffected

New member
היה שווה

פעם ראשונה שאני רואה קליפ שלהם בטלוויזיה (חוץ מפריקטבל) והיה צפוי שלייפסטיילס ייקח מקום ראשון..

black spot

New member
מה.....

זה הוויש ליסט?..... זה רק קליפים?גווד שארלוט לא מדברים?.... מתי זה?(שעות ימים)..... איזה קליפים הראו?....שמות....

Unaffected

New member
נממ

מקום חמישי היה דה אנת'ם מקום רביעי בויז אנד גירלס מקום שלישי יאנג אנד הופלס מקום שני פרדיקטיבל מקום ראשון לייפסטיילס :)

EleVaTioN

New member
ואיי אפעם לא ראיתי את ..../images/Emo129.gif

יאנג אנד הופלס באיכות טובה ובטלויזיה
ארררררררררררררררר ><

the z girl

New member
כבר חשבתי ששמו דברים

פחות מוכרים.. אממ... זה לא נכון להגיד את זה.. בכל אופן כמו FESTIVAL SONG או MOTIVATION ...

EleVaTioN

New member
כה...חבל באמת שלא שמו../images/Emo129.gif

זה כזה ישן ^^ מצד שני..לא חבל פספסתי

yardenbm

New member
פעם ראשונה

טוב שלא במיוזיק בוקס ביאס יש פול גוד שארלוט ככה אני הכרתי אותם ובmtv היתה תקופה שחרשו על hold on אבל ממש חרשו

Unaffected

New member
נממ

אין לי מיוזיק בוקס (היה פעם
) ופעם בקושי ראיתי אמטיוי..גם היום אני בקושי רואה..

אני חורשת על אמ טי וי

מאז שפרידיקטיבל יצא.. כל הזמן מדברים על גוד וגרין דיי וסאם וניו פאונד גלורי וכל הלהקות שאני אוהבת :) חעח :) אין תוכנית בטי אר אל שלא מזכירים אותם! כיף כיף כיף :)

למעלה