גודש

מאמיק

New member
גודש

אסתר שלום. אני מניקה כבר 4 חודשים באופן מלא ועד היום לא היו שום בעיות. ביומיים האחרונים יש לי גודש נוראי אני מרגישה ממש גושים בחזה אבל אין שום שינוי בהנקה עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם כדאי לשאוב קצת כדי להוריד את הגודש?

what happened?

Are you sleeping in a bra? Are you pressing on a certain area of the breast when you breastfeed? Did your baby suddenly sleep longer at night? Or were you away from him for any length of time? If you answered yes to any of the above, that may be the reason. Try massaging those areas while you feed, and warm compresses before the feed may help. PUmping is not a good idea.......it increases pruduction rather which would make the godesh worse.​

Shellylove

New member
תרגום: מה קרה?

האם את ישנה עם חזיה? האם את לוחצת על אזור מסוים בחזה כשאת מניקה? האם תינוקך ישן פתאום לילה ארוך יותר? או האם היית הרחק ממנו לפרק זמן כלשהו? אם ענית כן לאחת מהשאלות הללו, זו יכולה להיות הסיבה. נסי לעסות את האזורים הללו בזמן שאת מניקה, וקומפרסים חמים לפני ההנקה גם יכולים לעזור. לשאוב זה לא רעיון טוב...זה מגביר את התפוקה מה שיכול להפוך את מצב הגודש לגרוע יותר.

למעלה