מסכים
דבר ראשון, איתן שאלת לגבי חנות לציוד לפני כשבוע, ולא הגבת. אז רציתי לדעת אם מצאת חנות? 60+, 70+ אלו רק מספרים. אמנם לא הייתי יוצא לטיול של יותר מיומיים לחו"ל עם תרמיל בי"ס, אבל אין כאלה הבדלים דרסטים. הכל תלוי במידות שלך, למשל בת תקח בד"כ תרמיל יותר קטן, בגלל מבנה הגוף של הבת, למרות שגם יכול להיות בן יותר קטן מבת, אבל אני מדבר על הממוצע. לגבי ההשואה בין גברים לנשים, מוזר שבנות בד"כ לוקחות יותר בגדים, אבל עדיין התרמיל שלהם יותר קטן. לגבי השואלים אני חושב שהרוב עושה משהו ממוצע, אחרת היית כבר מבין את זה מהשאלה, ולכן צריך להמליץ על משהו שיתאים לטרק רגיל, למרות שבאמת יש כאלה שטרק בשבילהם זה סבל שלוקח עבורם את הציוד, ואז באמת חבל לקנות תרמיל ב-1500 שקל. אני זוכר שנסעתי להרי הרוונזורי, לא האמנתי שאני מתחיל את המסע עם כל כך הרבה ציוד, אבל מה לעשות שחייבים לקחת אוכל ליותר משבוע, ואני העדפתי לקחת גם אוכל טרי, למרות שיש בעיה של פירות וירקות שנמעכים בתיק. בטרק הזה חייבים לקחת סבלים לפי המשקל שאתה סוחב או שזה שלמקומיים תהיה פרנסה או שהם יודעים באמת כמה קשה הטרק, לפחות למי שכמה חודשים לפני לא הזיז את התחת שלו, ובסוף זה גם לא מסתכם בכל כך הרבה כסף, משהו כמו עוד 5 דולר ליום לסבל נוסף.