גודל קונדום

got milk

New member
גודל קונדום

אני ובן זוגי (17) מדברים על לקיים יחסי מין. בנוסף לגלולות שאני מתכוונת להתחיל לקחת בקרוב אנחנו רוצים לקנות קונדומים בימים הקרובים, לשקט הנפשי שלי. הבעיה שלי היא כזו - שנינו בתולים ואובדי עצות בנוגע לגודל הקונדום... איבר מינו באורך של כ-18 עד 20 ס"מ בעת זיקפה, היקף כ-14... מישהו יכול לשפוך אור על מצבנו?

*חתולה*

New member
לא. לא שופכים פה

אור על מצב מסובך כל כך. חמודה, אני מרגישה כמו בפסיכומטרי במתמטיקה. זה מסובך. תגיעי לבית מרקחת ותקני XL תאמיני לי כל הישראלים קונים רק XL... אבל כשתהיי אצל הגניקולוג כדי לקחת את הגלולות (אגב זה מראה על אחריות גדולה כל הכבוד) תבקשי ממנו שידריך אותך בנושא באופן כללי ולא רק בנושא הקונדום. בהצלחה!

מה הקטע?????

את רוצה פשוט להשוויץ עם זה שאת הולכת לקבל 20 ס"מ במצב זיקפה עמוק עמוק בתוכך???? איך קונים קונדום? רבאק....... ניכנסת לתפוז.......כל דבר כפר יכול להיות קל יותר.....
ההיא רוצה לעזוב בגלל שיש לו קטן (משירשור אחר)...... פה משוויצים על 20 ס"מ זקופים....... מה נהיה פה???? שיעור בגיאוטמטריה...... מה עם הזוית בנות???? לכי לסופר פארם..... יש שם מלא על מדף...... שאלי את הרוקח...... או שהוא ילך עם חבר שכבר עשה את זה..... שיבסיר לו...... איזו בעסה... אין תאי מדידה בסופר פארם..... בהצלחה חומד.....

*חתולה*

New member
למה? למה עצ´בים על הבוקר? ../images/Emo13.gif

הבחורה היא בחורה אחראית לוקחת גלולות מתכוננת לקראת היום הגדול, וכמו שאמרתי בישראל, כמו בישראל, כולם XL...

וואלה שלא בעצבים......

(זהו הכותרת שייכת לכאן)..... ממש לא עצבים...... זה הצחיק אותי נורא....... לא אני לא צוחקת על אותה בחורה על המצב..... אלא על השאלה איך קונים קונדומים..... כשאני הייתי בת 17 כל הבנים בכיתה שלי דיברו על מכונת הקונדומט שיש בבית ספר..... שם אין מידות... עצבים??????. צריך המון המון המון בשביל להוציא ממני עצבים... הכל היה בכייף.....
ואגב, אני מאוד מעריכה אותה על אומץ ליבה לגשת לגניקולוג וליטול גלולות, על פתיחות ליב ובגרותה. זה מעיד על כך שהיא עושה את צעדיה בשיקול דעת.....

בטח שיש

אתמול נכנסתי לתא מדידה בסופרפארם. מדדתי כמה דוגמיות בסוף לקחתי XXXXXXXL אבל המוכרת הציצה לתא שלי בדיוק כשמדדתי, ואמרה שצריך קצת להכניס תפרים בצדדים, והאורך קצת משתרבב, היא תכין מכפלת מעולה גימור זיג זג דקרה אותי טיפה, כאשר סימנה עם הסיכות את הגודל המדוייק, אבל ממש לא נורא. את חושבת שזה שיש חורים איפה שהיו סיכות ,יכול לקלקל משהו?

האלי

New member
חייב על זה סיפור קשת...

אחד מספר לחברו: "שמע, הלכתי לבית מרקחת לקנות קונדום, שואלת אותי הרוקחת, איזה גודל אדוני מבקש? אמרתי לה שאני לא יודע... אין בעיה אמרה הרוקחת וקראה לאחותה שהובילה אותי לחדר אחורי, התפשטנו עשינו והיא אמרה לרוקחת שאני צריך מידה מדיום.." שמע החבר ומיהר לאותו בית מרקחת ושאל אם אני רוצה קונדום איזה מידה אני צריך? אתה לא יודע שאלה הרוקחת? לא, ענה האיש. שלחה אותו הרוקחת עם אחותה לאותו חדרון בירכתי בית המרקחת וכשחזרו אמרה אחותה: "תני לו מידה small " לא, אין צורך ענה האיש, אני רק התעניינתי...

redredole

New member
גדול ידוע ומוכר

ועם כל זה עדיין צוחק כששומע את הבדיחה.

אטיוד5

Active member
לפני שבוע ...

כבר אמרתי שאני ממש לא הכתובת בעינייני גומיות. לא עלה על בדל עטרתי כבר יובלות. אבל אחרי מה שהיה פה אתמול, אני חייב, חייב, חייב לשאול. יש גם XS ? וסליחה על חוסר הרגישות. הרגתי את עצמי עכשיו. מצחוק. מצחוק.

כגודל האיש

אל תשימי לב לכל הקנאים ואל תבני על ה-20 ס"מ בזוית מסוימת זה נראה 20 אבל במציאות זה "רק" 15 בכל מקרה תחשבי על בלון יכול להיות בגודל X ועם קצת מתיכה מגיע לגודל 2X יש קונדומים בגודל סטנדרטי שמתאימים לכוווווווווווווולם אז רוצי לקנות ותעשו חיים

שאלת האיזה קונדום איזה סוג ואיזה

גודל היא שאלה קרדינלית ביותר למרות שהיא גם נורא מצחיקה אני הייתי בסטימצקי השבוע ממש ליד הסופר פארם פה בעיר הפלך בגליל הלכתי לראות את ההנחות של שבוע הספר וקניתי שני דיסקים מוזלים של מוסיקה קלאסית וספר בישול איטלקי לא מהשנה של אהרוני ואברון ב-32 שקלים מחיר ככה מציאה ספר יפה נורא ומה לא הספקתי לעשות? להיכנס לסופר פארם לקנות קנדונים.... למה? זה לא שאני מתביישת או משהו אין לי בעיה בכלל אבל זה נראה לי כל כך לא מציאותי הקנדומים האלה בשבוע הבא אולי אני אפגש עם מישהו שהכרתי ברשת ואנחנו כבר חודש ומשהו מדברים ממש יום יום והוא משאיר לי מלא הודעות אהבה בצרפתית בטלפון וגם לפעמים במסרים של תפוז כי עוד אין לו תיבה הוא ירוק באינטרנט ואני לא רוצה לסמוך עליו שהוא יביא אני החלטתי לקחת את האחריות לידיים שלי ברור שאני יכולה להגיד אם אין לך אז לא נעשה ככה וככה אבל אם אני גם מתה לעשות ככה וככה? אז מה אני אעשה אני אתחיל לתחקר אותו מה הגודל בעת זקיפה כדי לקנות גודל בהתאם? אוי גווודדדד זה נראה מין פרצלציה כזאת... כמו שאמרתי מין לא מציאותי כזה....

אחד הדברים שמטרידים אותי הוא

הויתור על תחושת הכיף כשמישהו מגיע לשיא בתוכך ואת מרגישה את כל הנחשולים הנעימים האלה וככה זה כאילו לא מרגישים את תהליך עד הסוף... נראה לי שנורא כיף היום להיות נשוי או לחיות קבוע עם גבר שלא מתפרפר מהצד זה הכי בריא והכי נעים אבל זה פרוייקט לא פשוט בגילנו

orquidea

New member
one size..

יפה שאתם חושבים על כל הפרטים לפני, זה אומר ששניכם אחראים... יש קונדומים בסופר-פארם בגודל one size ואל תשכחי לקחת את אלו שיש בהם קוטל זרע חשוב מאד! orquidea

לכי ל"היפר-כל"...למדף שנימצא ליד...

...מוצרי ההיגיינה, כן, זה המדף של הפיתות, לחמים ובגטים... קחי שקית של באגט ותשימי לו...אם קצת גדול, את יכולה לקצר...
שבת שלום ועונג שבת...

למעלה