גודל טרריום

Rea Livny

New member
גודל טרריום

שלום חברים. טרריום בגודל 130X50X80(גובה,רוחב,אורך),יהיה טוב לבואה באורך 2 מטר?? כמה אנשים אמרו לי שזה יהיה טוב..ומספיק גדול בשבילה אבל רציתי לשמוע עוד דעות של אנשים. תודה, ולילה טוב :)

אם תהפוך אותו

אם תהפוך אותו לצד ככה שיהיה רצפה של 130 על 80 זה יהיה טוב עוד יותר.

gaichuk

New member
לדעתי לא כדאי להפוך.

80 ס"מ זה לא נוח כבר בניקוי אלא אם כן אתה עומד מעל הטרריום ואז הגב הולך... גובה 80 עדיף כי אז ניתן להוסיף מפלסים כמו ענפים או מדפי פינה למשל. 50 ס"מ עומק זה נוח ופרקטי ומספיק בהחלט. גם 130 ס"מ אורך... כשהיא תוסיף עוד מטר תעשה הרחבה...

Rea Livny

New member
גיא..

זה בדיוק מה שחשבתי בטרריום הזה שאפשר לעצב ענפים לבואה שזה נחש שאוהב לטפס על עצים ולמטה איזה כלי מים גדול שהיא תוכל להכנס אליו. בנתיים אני מחכה לתשובה ממישהו שצריך לראות אולי יש לו טרריום מתאים בשבילי.אז אני יקח משו אחר בטח זה יהיה יותר גדול. איזה מצע לדעתכם כדאי להשתמש?חשבתי לקנות ששבי עץ מהסוג הגדול להביא מאיזה משתלה.מה דעתכם?

gaichuk

New member
מדפי פינה עדיפים על ענפים לדעתי

הבואה שלך לא מכירה ענפים כך שזה לא ישנה לה. מדפי הפינה יהיו יותר פרקטיים בייצור והתקנה וגם נוחים יותר לניקוי. אפשר לקחת טרריום יותר גדול אבל לדעתי בשלב הזה אין עדיין צורך. לגבי המצע אני מציע את הדשא הסינטטי או נייר סופג מהסוג שמגיע בגלילים ברוחב של 60 ס"מ. את כל השבבים למיניהם (קוקוס,שעם,נסורת אורן וכיו"ב) אני לא ממש אוהב. אז מה עכשיו? איך לחמם בחורף?

למעלה