גודל חלון (java)
אני חדש בעניין של AWT וכל זה. איך אני מגדיר שחלון יהיה לו גודל מינימלי? נגיד אני רוצה לעשות חלון, ושלא יוכלו להקטין אותו מתחת לגודל מסויים. ניסיתי כל מיני דברים וזה לא הלך, כנראה שאני טועה במשהו. בתוך החלון, אני צריך שיהיה לי JPanel ו- JLabel. כעיקרון עשיתי משהו כזה:
אני חדש בעניין של AWT וכל זה. איך אני מגדיר שחלון יהיה לו גודל מינימלי? נגיד אני רוצה לעשות חלון, ושלא יוכלו להקטין אותו מתחת לגודל מסויים. ניסיתי כל מיני דברים וזה לא הלך, כנראה שאני טועה במשהו. בתוך החלון, אני צריך שיהיה לי JPanel ו- JLabel. כעיקרון עשיתי משהו כזה:
class MyWindow extends JFrame { public MyWindow (MyPanel panel) { getContentPane().add (panel, "Center") ; JLabel label = new JLabel ("text") ; getContentPane().add (label ,"North") ; pack() ; } public static void main (String[] args) { MyWindow window = new MyWindow (new MyPanel() ) ; window.setVisible(true) ; window.repaint();} class MyPanel extends JPanel { public MyPanel () { this.setSize (new Dimension(800, 600)); } }
הבעייה היא שהחלון שנפתח בהתחלה, נפתח רק בגודל של ה- JLabel. כתבתי בקונסטרקטור של MyPanel שהגודל שלו יהיה 800 על 600. ואחרי שהוספתי אובייקט של MyPanel לאובייקט window, ועשיתי pack , הוא כאילו התעלם מהגודל שהגדרתי. במה טעיתי?