ג'ודיל'ה

steelwater

New member
ג'ודיל'ה

אז ככה, בשקט בשקט, בלי שמנו לב, זכתה ג'ודי בפרס שחקנית המשנה הטובה ביותר בקומדיה בתחרות שאין יל מושג מה היא שקוראים אותה Tony's או Tony's Shadow Emmys. העניין הוא שלא נראה שלא נראה לי שמדובר בטקס ה-Tonny הרגיל, אבל יכול להיות שזה כן זה ואני טועה. בכל מקרה, גם דיוויד טאננט זכה בפרס השחקון הטוב ביותר בסדרת דרמה.
http://www.timeout.com/newyork/tonyblog/?p=7071

Angelus

New member
חחח

נחמד מאד, שיהיה במזל. היא באמת שחקנית מצוינת.. (להעלות שוב את הפרק ההוא בעונה ה-1 שהיא מתרסקת על ג'יי.די?) תודה!

jess r

New member
זה הפרק

שהם נוסעים לתערוכה ההיא והיא אומרת לו שהיא לא הלכה לקולג' והוא אומר לה "גם אני לא, אבל אל תספרי לפציינטים שלי"? כי אם כן זה פרק ממש טוב וסצינה נהדרת.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif זה הפרק

וזה גם הפרק שמוכיח שהיא טובה רק בסצינות דרמטיות.

Angelus

New member
מספיק עם השנאה למגזר הלטיני!

סתם..
היא גם מצחיקה, על מה את מדברת? אני זוכר שיש איזה פרק שהם אומרים לה שהיא לא מצחיקה כל-כך ואז היא זורקת איזו בדיחה וכולם מביטים בה בתמיהה.. ואז היא אומרת משהו כמו "oh i'm funny god *#$% it.." במבטא סלאמסי ומסתלקת.

Roncha87

New member
גם כן הלטינים האלה... ../images/Emo3.gif

חחחח וזהו! זאת הבדיחה היחידה שאני זוכרת ממנה, היו עוד כמה מעטות וזהו.. היא משעשעת אבל לא יותר מזה. כלומר, היא השחקנית היחידה בקאסט שלא מצחיקה בטירוף. לא?

jess r

New member
אבל זה לא שהיא הורסת בדיחות

זו פשוט הדמות שלה. אי אפשר שכולם יהיו מצחיקים. קרלה לא מצחיקה - היא משעשעת לפעמים, והיא צינית ו... קרלה. היא לא צריכה להיות מצחיקה, היא טובה כמו שהיא.

Roncha87

New member
לא אמרתי שהיא צריכה להיות מצחיקה..

פשוט ציינתי את זה שהיא לא מצחיקה זה הכל..

Roncha87

New member
הו כל כך מגיע לו!../images/Emo99.gif

לעומת זאת לג'ודי קצת פחות. אבל לא אכפת לי כל כך. איזה יופי!!

Roncha87

New member
המשמעת שלו היא--

"האייקון עם כובע טמבל מהחתימה של רוחל'ה" סבבה?

למעלה