ג'ודו מקצועני

ג'ודו מקצועני

אני בן 25 ומתאמן באמנויות לחימה יותר כ4 שנים. יש לי איזשהוא חלום, להיפך למתאבק מקצועי בג'ודו לסוע לתחרויות בעולם ואולי אף להגיע לאולימפיאדה. אין לי כל רקע בג'ודו אבל יש לי הרבה טאצ' לעבודת קרקע ונכונות להשקיע שעות רבות באימונים. אני רואה את עצמי כאדם שמוכשר ללמוד דברים הקשורים לעבודת גוף. אני רוצה להתחיל עכשיו, ולא משנה לי כמה זמן זה ייקח. מה דעתכם על זה? ואם כבר, איפה אפשר למצוא מדריך לג'ודו באופן כזה שישרת את המטרות שלי? אני תל אביבי.

Dotan83

New member
דעתי היא:

א. אתה תותח ברמות ב. אתה כלי עולם ג. לך על זה ד. אני מאמין בך ובקישוריך, ומההכרות הפיצפונת שלנו אני חש שאתה יכול להגיע לכל מקום שבאמת תרצה להגיע אליו, וגם לכאלה שלא באמת תרצה...
נראה לי ששווה לך ללכת לכמה שיעורי ניסיון במקומות שונים, למצוא מקום סבבי, ולהתחיל להתאמן שם... בכיף... תריץ חיפוש בגוגל כמו שאתה יודע, תרים טלפונים למורים כמו שאתה מסוגל, ותתחיל להתנסות בחוויה חדשה כמו שאתה יכול. תהנה! דותן.

צוללן1978

New member
תתקשר לרמז..

0544578214 הוא המאמן של אריק ומשקיע המון בחניכים שלו. אני זוכר בתקופת הצבא חניך שלו משקל כבד שהיה סה"כ שנה בג'ודו רצה להגשים חלום ולזכות במדליה. הוא נכנס למשטר אימונים קשה ואינטנסיבי של אימוני בוקר וערב.. לאחר מספר שבועות של הכנה זכה הבחור במקום שלישי באליפות ישראל. תמסור לו שתומר מהתקופה הותיקה שלח אותך. תקבל יחס אדיב...ותנסה בעצמך...אם תאהב תמשיך. מה המשקל???

ש מים

New member
קובי מזרחי עסק בזה פעם

ככל שאני יודע וזוכר, קובי מזרחי עסק בזה פעם, לפני שנים. באירופה. היום קובי מאמן ומתאמן בג'ו-ג'יטסו אצל אורן גורגוב במכבי רמת-חן (רמת גן). מציע לך לפנות אליו ולדבר איתו (רק עדכן אותנו בבקשה. זה מעניין!
).

ש מים

New member
אגב, "מקצועני"

הכוונה אינה לג'ודו אולימפי/ספורטיבי!! אלא לתחרויות ג'ודו הדומות מבחינת ההתנהלות לתחרויות האיגרוף המקצועני. כלומר - מתחרים עבור פרסים כספיים ולאו דווקא מדליה. ובהמשך: עד כמה שאני יודע, קובי מזרחי לא היה מתחרה "אולימפי", אלא התחרה בקרבות כאלו (עבור כסף).

usr

New member
מועדוני ג'ודו תחרותיים לבוגרים באיזור ת"א

חוץ מרמז שזו אפשרות מצויינת הנה עוד כמה אפשרויות. משה פונטי - בי"ס מגן מעוז אביב ערן רחמני - ב"ס תל נורדאו. ליאור לנדסברג בבת ים. צחי נחום בבת ים. שי גייזינגר בבת ים. בפתח תקוה יש הרבה מועדוני ג'ודו , אבל אולי זה כבר רחוק.

usr

New member
למה שלא תתמחה ב mma

אם יש לך רקע באומנויות לחימה וטאצ' לעבודת קרקע , לדעתי כדאי לך ללכת דוקא על התחום הזה. יש מספיק מכונים בתל אביב ששם תוכל ללמוד BJJ ותחומים נוספים שיכשירו אותך להיות לוחם mma. לוחמי mma מקצוענים מרויחים הרבה יותר בקרבות מאשר ג'ודוקות.

למעלה