גוג ומגוג...

ה-שונית

New member
אהמ...

כן, אני יודעת שאני לא מנהלת הפורום. אז אל תגידו לי ``מי את בכלל!?!`` כי אני זו אני! ואני עושה מה שאני רוצה! אתם לא חושבים שהגזמתם עם ה`שלחתי`, `קיבלתי`, `לא קיבלתי`, `אולי למייל האחר`... זה מעניין את הציבור כקליפת השום. אנחנו לא המזכירים הפרטיים שלכם שמחתימים חותמת `נתקבל` על הדואר הנכנס ומתייקים ב`שוטף` את הדואר היוצא. אני בטוחה שספק המייל שלכם עושה את עבודתו נאמנה. אז אנא תחסכו מאיתנו. שונית (שהבטיחה להתגייס לעזרת מנהלת הפורום)

taltallim

New member
שנונית חומד....

מוכנים לשתף אותך גם... יש קצת בעיה עם השרתים אז נעזרים ב``תפוז`` תרגעי... זה זמני הנה כבר עבר!!! תלתלים (ששולחת לך מרשם לווליום ופרוזק אחד... לנסיון)

גוגי=GUGI

New member
לפחות...

זה קצר יותר ``מהשיקום`` ואגב אנחנו כמוך!! עושים מה בראש שלנו!!! שתי סודה תרגעי... אני מייד משאיר לך כאן מספר טלפון של פסיכולוגית ..ברמה עולמית!! (ומי זה מאיתנו??מדברת בשם הקולקטיב??)

taltallim

New member
היה לי פעם מורה...

שאמר שמי שמדבר על עצמו בלשון רבים הוא: או מלך או סכיזופרן בהתקף פסיכוטי או שיש לו תולעים חחחחחחחח תלתלים (שמבדרת את עצמה....)

ה-שונית

New member
תלתלים

לא אדם אחד קרא לי `מלכה`... אבל אני פשוטת העם אנוכי לכן, אסתפק בלהיות זאת עם התולעים. שונית ושמישהו יעלה כבר לראש הדף את הכותרת `שונית תמיד צודקת!!!`

taltallim

New member
כי מעפר באת...

ולעפר (ותולעים...) גם ... גו` ואני בטוחה שבשביל אמא שלך את תמיד... מלכה!!! תלתלים (שדווקא חשבה על האופציה שלא הזכרת... חחחח - סתם!!!)

למעלה