גוגל +

avi20091

New member
גוגל +

לא מספיק פופלארי הרשת הזו אבל בעבור מקדמי אתרים זה מקום חשוב כבר עכשיו ובעתיד עוד יותר
ומכאן לשאלה
פתחתי דף עבור חברה לפני כחודש וכעת מצאתי דף ישן בגוגל מפות עם השם הקודם ומיד תבעתי עליו בעלות מה שיוצר לו דף גוגל פלוס. אינני מעונין לנהל 2 דפים ובטח שלא דף בעל שם לא רלוונטי השאלה אם ניתן לבצע איחוד כמו שפייסבוק מציעה??
(הרשת די דלילה בחומר בענין. ישנה אפשרות לאחד חשבונות אבל דפים טרם מצאתי)
מקוה שהובנתי

avi20091

New member
תוצאות המאמרים

ראשית כל תודה
מאמר אחד עוסק בנושא המדוייק ומשיב תשובה לגולש שנוצרו לו שני דפים וטוען כי נצטרך להמתין לגוגל עד שיתנו את האופציה למזג....
(זה גם יכול לקחת 7 שנים שזה הזמן שלקח לגוגל לעדכן את האופציה של שילוב גוגל לוקל עם גוגל פלוס.
שני המאמרים האחרים עוסקים במיזוג גוגל מקומי עם גוגל פלוס. אני מוסיף מתוך הניסיון שלפני שפותחים דף עסקי ומשקיעים בו אנרגיות לבדוק האם גוגל כבר רשמה אתכם על המפות ואז תתבעו בעלות ויפתח דף עסקי וכו'

shoosh2607

Member
מנהל
שאלה לי אליך

למה לא למחוק את הדף ההוא? יש בו חומר רלוונטי? למה למזג בכלל?

avi20091

New member
תשובה

הדף המקורי הוא דף גוגל מפות ותיק שעולה בתוצאות חיפוש בצד השמאלי של העמוד וחבל לוותר עליו זה מראה מאוד מכובד.
א"א למחוק את הדף של הגוגל מפות אלא רק את הדף של הגוגל פלוס.
התביעה לבעלות עליו מובילה באופן מיידי לפתיחת דף גוגל פלוס חדש בלי אפשרות למזג לדף קיים.
אני תוהה אם תהיה תועלת בפניה ישירה לגוגל?

shoosh2607

Member
מנהל
אבל רגע

כתבת שהמאמרים עסקו במיזוג מיקום עם גוגל+.
אז למה לא למזג ככה (הרי אחד זה מיקום)?
או לחלופין לפתוח מיקום חדש?
כן, גוגל עונים ומתייחסים (להבדיל מפייסבוק). שווה לנסות...

avi20091

New member
תמונת מצב

פתחתי מיקום חדש אבל יקח לו זמן לקבל מיקום בתוצאות חיפוש..
בדף גוגל שפתחתי כבר התחלתי להשקיע, את יודעת כל פלוס בדף של גוגל פלוס זה לירוק דם כי מי כבר נמצא שם.

shoosh2607

Member
מנהל
לא זה שפתחת

זה שנוצר - מה יש בו?
אולי אפשר למזג אותו כמיקום?

avi20091

New member
התייאשתי

אין בו כלום
לצערי א"א למזג עם דף קיים. אחד המאמרים ששלחת לי טען שנכון לעת הזו אין ברירה וצריך לנהל במקביל 2 דפים..
צריך להסב את תשומת ליבם של גוגל על הבעיה שנוצרה
אני יכתוב עכשיו ונראה אם תהיה תשובה

shoosh2607

Member
מנהל
ראשית שיהיה בהצלחה

ונשמח אם תחזור לעדכן.
שנית - אז למה לא למחוק את הדף ההוא (השני, זה שנוצר) אם ממילא אין בו כלום?

למעלה