גוגל

נעמה8080

New member
X10 MINI XPERIA

יש לי שאלה בנוגע למכשיר X10 MINI XPERIA. הורדתי סקייפ למכשיר הנ"ל, אני שומעת את האנשים אבל הם לא שומעים אותי. מה הבעיה? מה אני צריכה לעשות כדי שישמעו אותי? בבקשה תענו לי, תודה רבה.

נעמה8080

New member
סקייפ+וידאו

היום עידכנתי גירסא 2.3.3 לגלקסי שלי. הורדתי סקייפ, אך אני לא רואה וידאו. למה? תודה רבה

כי יש רק 4 מכשירים שסקייפ החליטו שרק הם

יכולים לבצע שיחות ווידאו, ואף אחד מהם לא נמכר בארץ.

נעמה8080

New member
אז איך לגלקסי אין?!

ייש כאלה אומרים שהגלקסי יותר טוב מהאייפון.

מה הקשר ?? זה החלטה של סקייפ

לא קשור למכשיר אם טוב יותר או רע יותר, הכל אותו ש***

AYELET1

New member
ויש האומרים שאייפון יותר טוב ../images/Emo3.gif

והאמת היא, שאף אחד מהם אינו מושלם, אז נא להרגע ...............

סיב פחם

New member
עוד באותו היום נפרצה האפליקציה של סקייפ ב XDA

וכבר יש אחת שתומכת במצלמה קדמית ברוב המכשירים. כפרה על XDA.

נעמה8080

New member
גוגל

אני מנסה לפתוח חשבון בגוגל ולא מצליחה (בשביל המרקט באנדרואיד). מה הכוונה לכתוב את המייל הקיים? אני רוצה מייל חדש! תודה

BravoMan

Active member
איך בדיוק את מנסה לפתוח את החשבון?

בטופס הרגיל (שנגיש דרך דפדפן המחשב), יש שדה של כתובת מייל "שחזור", שתוכלי להשתמש בה אם תשכחי את הססמה או אם מישהו "יפרוץ" לך לחשבון, כדי לקבל חזרה את השליטה. לא חייבים להכניס כתובת כזו, אבל אם את הולכת להשתמש בחשבון ברצינות מומלץ. במידה ותרצי, תוכלי להשתמש בכתובת שנתן לך ספק האינטרנט שלך.

נעמה8080

New member
הצלחתי. פשוט התבלבלתי

בין פתיחת חשבון לפתיחת חשבון גוגל. נרשמתי במרקט בגלקסי במייל ואני רוצה לשנות את המייל, איך אני מתנתקת ממנו ורושמת את החדש? תודה

נעמה8080

New member
MARKET

התחברתי למרקט עם מייל מסויים ואני רוצה להחליף למייל אחר. איך אני מתנתקת מהמייל במרקט ורושמת אחר? תודה

DToNAToR

New member
ככה

המרקט ישתמש אוטומטית בחשבון הגוגל הראשון שהוגדר (החשבון הראשי). אין אפשרות לשנות את זה, אלא למחוק את כל המידע שלך ולהתחיל מאפס (נאמר על סמך חיפושים שעשיתי לאחרונה בנושא). עושים מתוך תפריט הגדרות -> Privacy ולבחור ב Factory data reset חשוב! הפעולה תמחק כל מידע אישי שצברת על המכשיר - אפליקציות, סמסים, ספר טלפונים וכו'

נעמה8080

New member
PLACE

אני רוצה לרשום בפייסבוק בפלאפון היכן אני נמצאת (PLACE) וכשאני עושה CHECK IN זה עובר להודעה: TURN ON LOCATION וכשאני לוחצת על SETTING זה מגיע למקום הגדרות מיקום ואבטחה. מה אני צריכה לעשות? האם זה בתשלום? עשיתי עדכון גירסא אתמול, ולפני זה זה לא היה לי. תודה

AYELET1

New member
ללא תשלום.

לחץ על כפתור החומרה Menu ואז על "הגדרות" אחרי כן לחץ על מיקום או מיקומים. ואז סמן V ליד "השתמש ברשתות אלחוטיות"

למעלה