גוגל תרגם

גוגל תרגם

טוב אז זו פינה נחמדה כזו כי יבש פה כמו המדבר
אז העיקרון הולך ככה לוקחים משפט והופכים אותו לכל מיני שפות בגוגל תרגם ואז מחזירים לעברים,יוצאים דברים משעשעים למדי אז יאלה זרמו.... קר לי מי אמר שהחורף לא התחיל כבר Who said I'm cold winter has not started already Wer hat gesagt, ich bin kalten Winter hat noch nicht begonnen bereits Min qal jien xitwa kiesħa ma jkunx beda diġà Kto powiedział, że jest mi zimno zimą nie rozpoczął już 誰說我冷的冬天還沒有開始已經 Kim mən soyuq qış hələ başlanmışdır deyil am edib מי אני חורף קר טרם החלה בברכת חורף פורה וכייפי

tritone

New member
יש אתר שקוראים לו

http://translationparty.com/ את מכניסה משפט והוא מתרגם מאנגלית ליפנית לאנגלית ליפנית עד שקורה שלא נוצר הבדל בתרגומים- קוראים לזה אקווילבריום. נכון מגניב?

asaf105

New member
התגעגעתי לגוגל תרגם!!../images/Emo13.gif

המשפט נכתב מתוך תסכול רב שנגרם לי תוך כדי הלמידה למבחן משווה בספרות
אני שונא ספרות! ספרות יצאה לי כבר מכל החורים! אני גווע כמו הקיץ, נשחט כמו בעל השחיטה, נשאר לבדי כמו השכינה הבודדה, נזרה ברוח אנחתי, כבר נעלמתי בנתיבך!
אני שונאת מספרים! מכתבים הלכו לעזאזל בולשיט! אני לא אוהב את הטבח טבח, מת בקיץ בודד של אלוהים, כמו אנחת הרוח זרוע שמאל נעלם כבר אחרי קורס שלהם!
אני שונאת מספרים! המכתב הלך לעזאזל בולשיט! יש לי אחד שף שמת בקיץ הזרוע השמאלית של אלוהים כמו אנחה של הרוח נעלם כבר אחרי קורס אחד מהם, אני לא אוהב!
אני שונאת מספרים! ספאם לעזאזל! אני מבשלת בבית המשפט זהה, שמת בידו השמאלית בקיץ כמו אנחה של האל רוח, אני לא אוהב את זה!
אני שונאת מספרים! לעזאזל זבל! בית המשפט באותו קוק נפטר בקיץ, הרוח בידו השמאלית, כמו אלוהים אה, אני לא אוהב!
אני שונאת מספרים! לעזאזל זבל! זה היה מת בקיץ, האוויר ביד שמאל, לא אלוהים הוא אהבה!
אני שונאת מספרים! לעזאזל ספאם! ישנם החסרונות של הקיץ הזה, האוויר יד שמאל שלהם, אלוהים הוא אהבה!
אני שונאת מספרים! לעזאזל זבל! הקיץ הזה, הנזק שהותירה הרוח, כי אלוהים הוא אהבה!
אני שונאת מספרים! לעזאזל זבל! הקיץ הזה, הנזק שמאל ברוח, עבור אלוהים הוא אהבה!

למעלה