גוגלס wtf נסגר עם זה?

גוגלס wtf נסגר עם זה?

דרך אגב היתה עכשיו מפולת שלגים רצינית על מסלול כחול בטין ואל קלרט. אללה יסתור.

בקשר לגוגלס:
מצד אחד זה אחד הפריטים ציוד הכי חשובים. במיוחד לטיפוס כמוני שבד''כ גולש בינואר כשכל יום יורד שלג. ולכן צריך להשקיע ולא להתקמצן ולקנות הכי טוב שיש כי כבר מזמן למדתי שמשקפת חרא דופקת לך את כל ההנאה מהגלישה.

מצד שני ראבאק לא ייתכן שגם המשקפות הכי יקרות שאני קונה בפאקינג 200 דולר - הולכות לעזאזל תוך 2-3 חופשות (12-18 ימי גלישה).
תמיד אותו סיפור: כל הספוג מסביב למשקפת - או נקרע או יוצא החוצה או מתכוצ'ץ ונהרס...

מה עושים?
לא ייתכן שכל 3 שנים אני אוציא 200 דולר על משקפת חדשה איכותית.

marceloros

Member
מנהל
מוזר

אין לי גוגלס יקרים, אפילו הפושטים הכי זבל הראשונים שלי, מ-1996... הדבקתי את הספוג בדבק מגע וזה משמש מצויין לקצוץ בצל בלי דמעות.

ssskiman

New member
אולי אתה מהדק את הרצועות יותר מידי?

אין סיבה שגוגלס יהרסו כל כך מהר. אני משתמש בגוגלס שלי הרבה יותר זמן ללא סימנים של בלאי.

לפי דעתי אין כל כך קשר בין המחיר לאיכות

יש איזה קשר אבל לא מובטח שום דבר.
אם תשקול להחליף, יש לי ניסיון טוב עם אנון - Anon. אמנם רק בני שנתיים אבל נראים כמו שיצאו מהאריזה וכנראה יחזיקו עוד הרבה. גם איכותיים מבחינה אופטית.

alien life form

New member
כבר כתבתי פעם שהגוגלס היקרים זה צעצוע לעשירים

אני קונה גוגלס בכ €50 יורו והם אחלה. אין אדים, נוחים על הפנים. מחזיקים יותר מ 2-3 חופשות.

kubeb2112

New member
יש מצב לשימוש יתר בכח? וגם מחיר בדיחה על דרגון

לדוגמא , יכול להיות שאתה מרים את הגוגלס לקסדה הרבה פעמים אבל לא מקפיד להרחיק אותם משמעותית מהפנים לפני שאתה מעלה אותן לקסדה. זה יכול לגרום לכך שכל פעם הספוג נתקע בקסדה ומופעל עליו כח באופן חוזר ונשנה.
דרך אגב, ראיתי עכשיו במספר מקומות סייל סוף עונה של Dragon ב-90$ כשבארץ עולות יותר מ-1000 ש"ח.
http://www.ebay.com/itm/132099969180?rmvSB=true
&nbsp

Isaacsbenny

New member
נשמע שאתה עושה משהו לא בסדר..

לא נשמע לי סביר שזה מה שקורה. לי יש גוגלס של smith לא כאלה יקרות, כבר 3 חופשות והן במצב מעולה..

air junkie

New member
קשה לי להאמין שזה קורה בשימוש נכון

יש לי משקף אוקלי פלייט דק מהביוקר עם אוטוטו 2 עונות מלאות עליו בכל סוג מז"א שאתה יכול לחלום עליו כשכל יום כמעט אני מחליף עדשות בתלישה והמשקף מסרב להתיישן או להתבלות..

למעלה