גוגל'ס לילדים ונוער

Cמן רשום

New member
גוגל'ס לילדים ונוער

אפשר להשיג בארץ גוגלס במחיר שפוי לילדים ונוער? משהו כזה נניח? וזה עוד מהכי יקרים.

Cמן רשום

New member
למישהו הזה קוראים FedEx

אבל הייתי רוצה שימדוד אותם לוודא מידה. הבעייה שבארץ לא ראיתי בפחות מ300 ש"ח. שוד.

Cמן רשום

New member
לוודא שמתלבש לו טוב על הפנים

ויש כמובן כמה מידות וכל עיצוב יושב קצת אחרת על הפנים. לא רוצים שיהיו נקודןת לחץ וכאלה.

קנה שני דגמים וביחד שלם עליה פחות מ 100 ש״ח

יש גוגלס לנוער גם ב-9 דולר, בחיסולים ומבצעים, של חברות מוכרות. לא נראה לי שיהיה של אוקלי, אבל של אחרים. אחד מהם סביר שיתאים, לא?

Cמן רשום

New member
תודה חבר'ה - למרבה הצער הטעיתי אתכם

בדקתי עכשיו את ההשכר משנה שעברה וראיתי ששנה שעברה הוא חבש קסדה medium של מבוגרים. ראש גדול (רק במובן המילולי הצר), מה לעשות. אז היה בן 9.... אז אין סיכוי שגוגלס של ילדים יתאימו לו. הוא צריך small או אפילו medium של גדולים. זה מקפיץ את המחירים בערך פי 2. נראה מה יש באאוטלט של evo.

Oldster

New member
אחלה... חדש יש ב סקי-פאס

קצת יקר, אבל אל תתפתה לקנות זבל סיני, אפילו לילדים (מתמלא אדים ומתפורר)
ממליץ על UVEX (כמו שהיה לבת שלי)

ender wiggin

New member
יש לשרון גוגלס גם לנוער

אם אני זוכר קנינו לאחיין שלי ב 100₪

Oldster

New member
איכות על הפנים

בוא תבדוק גם אותי

משקפים 2014 ברמה גבוה החל מ270 שח-הכל בקטלוג החנות כולל המחירים וההנחות המיוחדות

ender wiggin

New member
אתה יכול לפרט/להסביר

אני לא נתקלתי באיכות נמוכה בגוגלס של שרון, ואני אשמח להבין מה לא טוב בהם.

Oldster

New member
איכות זה לא מילה גסה

שמקף נשרט בקלות ומתמלא אדים.... אבל זה אצלי (מותר, לא?).
אם אתה אהבת - אחלה, live long and prosper
אני קניתי אצל שרון הרבה ביגוד, עד הפעם האחרונה שהיה לי איתו "קטע מסריח" - לא אוהב שמשקרים לי בפנים ופותחים אלי את הפה
. נראה לי שהבן אדם קצת דפק לו השתן לראש)
אבל.... כמו שאמרתי, זה רק אני - יש הרבה שאין להם בעיה עם הציוד ששרון מוכר וגם עם האישיות הקסוממה שלו

נ.ב.
אם אתה מקושר לשרון (או שאתה "שרון עצמו") ....... תמסור לו ד"ש ותגיד שאני עדיין מחקה לתביעת דיבה שהוא הבטיח

ender wiggin

New member
אז קנית אצלו הרבה ציוד גרוע ?

אני לא שרון ולא מקושר אליו, אבל נשמע שהביקורת שלך לא קשורה לטיב הציוד, אלא לבעיה אישית שהתרחשה בינכם.

למעלה