גוגי פלצת והחתול

sarah

New member
גוגי פלצת והחתול

בה! מתי כבר יהיו לי חלומות צלולים? אני בקושי זוכרת את החלומות שלי...בלה היום לא היה לי חלום שזכרתי כדי לכתוב ביומן וביום שלפניו התפגרתי עם יומן ועט במיטה שלי ואחר כך הצוואר שלי התמלא בדיו והייתי תמויית ערפדית כל היום. שרה

דנה^^

New member
מוכר...

כן.. גם אני בקושי זוכרת חלומות, אז הכי טוב זה לנסות ווילד!! יותר סיכויים שזה יעבוד

חחחח....נקבות:)

טוב...העצה שלי היא... תמשיכו לנסות!!! אל תוותרו!!! גם אני הייתי במצב הזה שאיזה יום יומיים שלא זכרתי שום חלום... אבל המשכתי לעשות בדיקות מציאות ולהישאר ולנסות לזכור חלומות שאני ועכשיו...היו לי כבר איזה 8 חלומות צלולים... ו5 מהם היו ברמה ממש ממש טובה...באמת!!

דנה^^

New member
יום יומיים..

זה ממש לא אותו דבר, כי אני לא זוכרת אף חלום כבר איזה 3 שבועות או יותר והחלום האחרון שאני כן זוכרת זה רק כמה שורות ממנו... זה לא קשור.. זה סתם תקופות שאני זוכרת חלומות או שלא.. בגלל זה הכי טוב וויילד

UpTown~Girl

New member
תשמעו את הסיפור שלי

אתם לא תאמינו, אני לא הייתי זוכרת אף חלום שלי, ממש אף חלום. הייתי מתעוררת בבוקר ובכלל לא חושבת שיש סיכוי שחלמתי משהו, לא זכרתי אפילו פרט קטן, ממש כלום! יום אחד אמרתי לעצמי, מחר אני אזכור את החלומות שלי בבוקר! למחרת...קמתי בבוקר וזכרתי 3 חלומות מהלילה! והקטע זה שלא ציפיתי שאני באמת אזכור את החלומות שלי...זה היה סתם...ובטח שלא חשבתי שאני אזכור חלומות תוך יום אחד! מאז אני זוכרת כל הזמן את החלומות שלי...

למעלה