ג'וג'יטסו

pizza guy

New member
ג'וג'יטסו

היי :) חשבתי על להתאמן במסגרת אומנות לחימה שבעיקר תעזור לי להגן על עצמי,וכששמעתי שג'וג'יטסו הוא בעיקר נעילות ובריחים חשבתי שזה יהיה הדבר בשבילי בעיקר מהיותי חובב האבקות. אז אני מבקש ממישהו כאן שיוכל להסביר לי קצת על האומנות הזו ואולי גם לתת לי מקומות שבהם אפשר ללמוד. תודה מראש,אורי.

מה שהתכוון עמיתי המלומד לכתוב

כנס לקישור ותמצא ג'וג'יטסו של אירגון אחד מכמה שיש בארץ. יש עוד כמה אירגונים, ביניהם כאלה שמלמדים ג'וג'יטסו ברזילאי.

אמילי ב

New member
שלום../images/Emo13.gif

יש לך ג'ו ג'יטסו באוניברסיטת ת"א אצל חיים פאר
בימי רביעי ושבת שלוש שעות כל אימון. מוזמן לבוא לשיעור נסיון, לא תתאכזב!!!

אמילי ב

New member
האמת אין לי מושג

אם כי לדעתי הינך קטן מידי לאימון כ"כ מפרך מסוג זה... אין לי מושג מה הגיל המינימאלי שחיים מקבל. איך כושרך הגופני? האם אתה יחסית גדול (פיזית)לעומת בני גילך?

pizza guy

New member
ובכן

הכושר הגופני בינוני,ואני לא גדול,אבל לא כזה קטן. זה אומר שאני יצטרך לחכות עוד כמה שנים?

אמילי ב

New member
אני לא חושבת

שתצטרך לחכות עוד כמה שנים. למה שלא תבוא בכל זאת ותדבר עם חיים?

שלום פיצה גאי ../images/Emo13.gif כמה תשובות...

אני מתאמן בשני המקומות עליהם קיבלת המלצה - גם במועדון סמוראי בגבעתיים, הסניף המרכזי של ההתאחדות העולמית לג'ו-ג'יטסו, וגם במרכז הספורט באוניברסיטת ת"א אצל סנסאי חיים פאר, ומאוד נהנה משניהם. אני ממליץ בחום על ג'ו-ג'יטסו (טוב, אם לא הייתי נהנה ולומד המון מן הסתם הייתי הולך ללמוד דברים אחרים). האימונים בגבעתיים מתמקדים בתחום ההגנה העצמית של הג'ו-ג'יטסו, וכוללים לימוד שיחרורים ממצבי תקיפה שונים כמו חביקות גוף, חניקות וכו', ומשלבים בהם הטלות, בריחים וחניקות, וכן קרבות עמידה ומעט קרבות קרקע. האימונים באוניברסיטת ת"א מתמקדים בהיבט של עבודת הקרקע של הג'ו-ג'יטסו, אבל לא רק: אנו עושים גם הורדות לקרקע והטלות, איגרוף ועוד. האימונים באוניברסיטה מיועדים לגילאי צבא ומעלה, כך שאתה מוזמן לבוא לאימון ניסיון בגבעתיים. העניין הוא שכרגע עונת האימונים הסתיימה (לנוער יש חופש מהאימונים במהלך אוגוסט), אבל ההרשמה תתחיל לקראת ספטמבר שוב. אתה יכול לבוא לאימון ניסיון חינם, ואם תרצה להירשם, אז תבוא עם כרטיס החבר פורום ותקבל 10% הנחה על החודש הראשון. כמובן שכדאי ללכת לבחון עוד מקומות כדי שיהיה לך עם מה להשוות, תהנה, רן.

למעלה