ג'וג'יטסו קושינדו

UrbanDK

New member
לא, אבל הוא שוקל להתחיל ללמד...

איפה מלמדים את זה בארץ?

ולמה בחרת דווקא את הסגנון הזה של הג'ו-ג'יטסו או בכלל את אומנות הלחימה ג'ו-ג'יטסו?

coshindo

New member
לא יודע

שמעתי על זה מחבר שלי... אולי מישהוא מכיר או שמע על מקום שמלמדים בו? חבר שלי לא יודע איפה..

אני יכול להמליץ על שיטות נוספות

למשל אלה בהן אני מתאמן בג'ו-ג'יטסו, אם זה יכול לעניין אותך:
מועדון "סמוראי" בגבעתיים, ג'ו-ג'יטסו של ההתאחדות העולמית לג'ו-ג'יטסו תחת רוברט קלארק. אימונים בימים שני וחמישי, 21:15-22:45 לבוגרים מתחילים (בן כמה אתה?). הדגש הוא על הגנה עצמית בשילוב הטלות, בריחים וחניקות, אגרופים ובעיטות.
אוניברסיטת ת"א, קבוצת "מולטיפייט". אימונים רביעי ב- 20:30-23:00 ושבת 16:30-19:30 לבוגרים. הדגש הוא על עבודת קרקע, כמו גם עבודת עמידה, איגרוף והורדות לקרקע. יש עוד מקומות באישור ת"א ללימוד ג'ו-ג'יטסו, ויש ג'ו-ג'יטסו גם רחוק מהמרכז. חוץ מזה יש עוד הרבה אומנויות לחימה, ואם אתה לא בטוח, שווה ללכת לאימון ניסיון כדי לנסות ולראות מה מתאים לך. היכן אתה גר? רן.

marx04

New member
איקידו באשדוד

שלום לך, איקידו היא אומנות לחימה שונה מג'ו-ג'וטסו, אבל אולי זה יעניין אותך: אשדוד - בונבוקן מיקום: אולם ספורט ב"ס צמח א' איזור ח' ליד ב"ס מקיף ה' כניסה מרח' רותם מורה: יוסי לוריה פלאפון: 054-6262589 אימייל: [email protected] בברכה, אורי.

amir_aikido

New member
למה לא כותבים את ההיסטוריה שלהם?

באתר כתוב שזו אמנות ג'ו-ג'וטסו מודרנית. פניתי לדף העוסק בהיסטוריה ומצאתי רק תיאור כללי מאוד של ההיסטוריה של כל הג'ו-ג'וטסו, בלי שום התייחסות ישירה לשיטה הספציפית - מהם מקורותיה? מי ייסד אותה ? מי היו מוריו ? אם כבר כותבים דף על הסטוריה, למה לא לכבד את מקור האמנות עצמה ? אמיר

למעלה