גובניקים- כמה שמירות בחודש אתם עושים?

תרווד

New member
שיבצו אותך במז"י?! ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה

black hock

New member
ממתי את אצלנו!?

ואיפה אצלנו? ויפה לכם שבת ב7 חודשים...במחלקה שלנו זה שבת ל3-4 חודשים

black hock

New member
מה זה חופ?

אני חוזרת לבסיס יום שני שלחי לי מייל וניפש לא התראנו שנים!

חוליה פיקודית

גם אני, יום ראשון יש לי חופש... מה מייל, אני לא מהמפותחים. ;[

black hock

New member
קיצר אם בא לך להיפגש שלחי לי מסר עם המספר

שלך וניפגש
או מתישהו בבסיס תלוי בך

RoyBO

New member
2 בחודש. שבת כל חודש שלישי.

בחודש של שבת אין שמירות חול.

moshe alfasi

New member
שנלר זה בסיס הג'ובניקים הכי נטחנים בארץ.

אני כרגע 5 חודשים לשחרור, אני עושה לילה או 2 בשבוע, ושבתות 1 ל4... וסיכוי גדול שמקפיצים לשבת ל3... זה קורה מדי פעם. טוחן כמו מניאק.

לשכ"ג טבריה

שתי לילות בחודש(והחל מספט' זה הופך ללילה אחד) ושבת פעם ב3 חודשים. עכשיו אני לא יודעת מה איתכם אצלנו לעשות לילה זה פשוט לקחת נשק וללכת לישון 11...

M u s i c B o x

New member
אמנם סגרתי שבוע שעבר את השבת האחרונה בצה"ל

ונשאר לי בלחץ לילה אחרון חודש הבא (אם יתנו...) אני משתחרר עוד 4 חודשים ובתור סמל אני עושה לילה-שתיים בחודש ושבת אחת ל-3-4 חודשים (תלוי אם יש לי גיוס או לא באותו חודש של השבת)

gadik6

New member
אמנם אין אצלנו בבסיס שמירות...

בלי עין הרע
אבל יש חארטות אחרות שבגללן לא ישנים בלילה (ויש לא מעט...)... לדוגמא השבוע פעמיים העברתי 12 שעות בלילה בבית החייל בב"ש, בשמירה על סודנים שהסתננו לישראל... באחת הפעמים נאלצתי להיות ער מעל 24 שעות בלאט... וכשבועיים לפני כן, בשבת שסגרתי (שבת ל3), ביליתי את הלילה של חמישי במיון בסורוקה כי עצור כלשהו לא הרגיש טוב... וכמובן שכמעט כל חודש - חודשיים יש הקפצות לנחל עוז או משימות דומות אחרות... בקיצור כיף חיים...

AdamINC

New member
בה"ד 7 - צריפין

פעם בשבוע עולים משמר ל24 שעות, ומידי פעם סוגרים שבת משמר (חמישי עד ראשון- שמירות) ותורנויות - מי שהיה בבה"ד 7 אי פעם יודע שאי אפשר להעביר יום אחד בלי תורנות כלשהי. החל מנקיונות במגורים, לשירותים בענף, לתורנות מטבח ועוד ועוד ועודדדדדדדדד תורנויות כאלה מוזרות.

Gal isr

New member
אוי אוי אוי... ../images/Emo3.gif

אנחנו כבר שבועיים לא עשינו שום תורנות כלשהיא...רק שבוע כוננות+שבת כוננות...זה הכל.

זה טוב יותר מבהד 10

נכון שבת המשמר שיש לכם? אצלנו זה היה נקרא אמתים(רק שלא היו רק שמירות, אלא גם עבודות רסר ומטבחים)... עשינו 2 כאלה(וזה שני עד שני), נסענו לשבוע משימה(משהו עם צרפ, זוועה), ועיכבו לנו את סיום הקורס כדי שנעשה עבודות רס"ר(וזה מה שעשינו שבוע). בקיצור, 4 שבועות מתוך הקורס זה הדבר היחיד שעשינו, שלא לדבר על זה שכל יום 20 חניכים היו נשלחים לעבודות שונות סינג'רו לנו את הצורה...

adar2010

New member
בה"ד 10, החיים הטובים.

דווקא בקורס שלנו היה שבוע אמתים אחד, שגם בו בקושי עשינו משהו מלבד שמירות .. היו פה ושם עבודות רס"ר, אבל איכשהו תמיד היינו חותכים. היה לנו שבוע במצר"פ (שבזכותו יצאנו חמשוש וכל יום בשעה 18:00 היינו משתחררים לעשות מה שבא לנו), והקורס שלנו היה הכי קצר בבה"ד (בערך חודשיים ושבועיים
) תקופה יפה ...

איזה קורס היית?

ומה זה הדבר הזה כשאנחנו היינו במצרפ היינו חוזרים גם רק בסביבות תשע-עשר, והם גם הודיעו לנו שיש בחן מפקדים כשאנחנו מסיימים, ובסוף ביטלו לנו אותו ויצאנו הביתה, כך שכולם לערך למדו(חוץ ממני, אני תמיד הייתי מהאופטימיות. P:)

adar2010

New member
מה תשע עשר? אמאלה.

אנחנו ב17:00 היינו על האוטובוסים כל יום. קורס שירן השלישי (בתקופתנו היו שני קורסי שירן בבה"ד ...) את היית בקורס איילה?

למעלה