גובניקים- כמה שמירות בחודש אתם עושים?

יצא לי שבועיים שמירות בחודש ואממ...

הכי קצת זה שבוע שמירות לארבע,כלומר שלושה שבועות שבהם אני טוחן תורנויות וגם שבתות,ואז כמתנה אני עושה עוד שבועה שמירות,לפעמים שבוע שמירות לשלוש,כלומר שתיים תורנויות אחד שמירות,יצא גם כמו מאבטח שבוע שמירות,שבוע תורנויות ושוב שבוע שמירות.וכל זה גם כשאני דיי טוחן תורניות לפעמים גם הרבה on off .בקיצות עושים אותי כמו מאבטח כשאני ממש אבל ממש לא.לילה טוב/tapuzforum/images/emo13.gif

Krishi

New member
0. וכרגע אני שייך לבסיס רמת דויד למרות שבפועל

אני נמצא יותר בבסיס מחניים.

אצלי זה ככה

יש 4 מחוזות,כל שבוע זה מחוז אחר. ככה שהשמירות יוצאות אחת לחודש ופעם בשלושה חודשים עושים שבוע אבט''ש בג'וערה,בבסיסי הגדנ''ע.וזה כולל סגירת שבת ככה שבשנה אני סוגרת נגיד 4 שבתות ואם יש לי מזל אז 2-3. ועושה נגיד 10 לילות בערך שזה מעולה.

אצלי זה

בתור טור' 3 שמירות בחודש+חמשו"ש אחת לשלושה חודשים (שזה טחינההההה) הרב"ט מגיע עוד כמה ימים ומאז אני אעשה שמירה אחת והחמשו"שים אותו הדבר.. (אני אמור לעשות 2 שמירות בתור רב"ט, אבל יש למדור שלי הטבה של מש"ק בתנאי סמל).

טחינה?שבת לשלושה חודשים?

אני סגרתי כבר את רוב החגים,ואני לפעמים עושה שבת כן שבת לא,ושבוע שמירות בחודש,יצא גם שבועיים.חח...אני מת לעבור מהבסיס שלי,איזה בסיס אתה,ואיך עוברים מהבסיס שלי חח.../tapuzforum/images/emo13.gif

MnM Girl

New member
לילה בחודש

או לפעמים יש "אבטחת בוקר" במקום לילה :) ושבת אחת ל...7 חודשים ככה(אפילו יותר) תל השומר

תרווד

New member
שבת פעם ב-3 חודשים.

בתכל'ס יצא לי לעשות פעם בחודשיים וחצי, בגלל עומס של הקצאות. אגב, זה חמשו"ש שלם של שמירות [יענו 3 ימי שמירה]. לא עושה לילות, וגם אף תורנות אחרת, לפחות לעוד חודשיים-שלושה הקרובים. משרת בתה"ש, אבל מוצב בבסיס אחר ועושה בו את השבתות.

שתי אפשרויות

או ארבעה לילות בחודש, או שבת/ שבת+לילה לעיתים בחודש. לא של שמירות, בעיקר של שינה מול הטלויזיה.

דוזן

New member
אההמ

3 לפעמים 4 שמירות בחודש [אבל 4 די נדיר] שבת ל8 שבועות קריה. ובדיוק מחר יש לי שמירה, בואו נתפלל כולנו שיצא לי לשמור בקפלן משמרת ראשונההההההההההההההההההה! [ובואו לבקר, וכל חובלי התש גם לאכול מנה חמה]

luna31

New member
תגובה

אממ כמעט כל שבוע יש משהו חדש שצריך לעשות משירה או מטבח ולפעמים גם שבתות בגלל שאני משתחררת עוד חודשיים אני טוחנת כמו צעירה פעורה

למעלה