גובלינית

גובלינית ../images/Emo41.gif

"• תגיד, אתה "מתעווז" עלי
גובלינית ו 21:39 | 15/06/07 מה זה יום? מה זה לילה? מה זה ימין ומה זה שמאל... נו, באמת.... תחפש בויקיפדיה...." אם זו שאלה כל כך פשוטה, אז למה את כל כך מתקשה לענות עליה? אם הייתי מעוניין לדעת מהם דעותיהם ועמדותיהם של עורכי ויקיפדיה, אז אני הייתי הולך ושואל אותם. אבל שאלתי הופנה אליך, ואני ציפיתי לקבל תשובה ממך. ליום וללילה יש הגדרה מאוד ברורה. לימין ולשמאל לא. זה דבר מאוד מאוד יחסי וסובייקטיבי. ועל כן, אני מאוד מאוד מקווה [במידה ואת יודעת כמובן] שתגידי לי מהי ההגדרה של "ימין", ומהי ההגדרה של "שמאל". בתקווה לקבל תשובה ממך [ולא מעורכי ויקיפדיה].

זה בהקשר לדברים שהיא אמרה בשרשור אחר

בפורום, שכבר לא קופץ יותר. בגלל זה אני העתקתי לה את זה לכאן.

../images/Emo12.gif מישהו חיפש אותי../images/Emo35.gif תקבלו את הכינוי החדש

שלי... האמת היא, שגם עבדתי מה זה קשה (וגם הייתי צריכה לעשות למישהו "נעים בגב"...) וחוצמזה שהמחשב שלי החליט פתאום להתנהג באופן דסידנטי לחלוטין.... אז, בהשראתם של "מיקי מאוס הרוסי" (Чебурашка
)
וגם של "אבישג (השלמאתהחסר)" החלטתי לשנות זהות - וזו המיוחדת שמורה ממש רק בשביל הפורום המכובד הזה... אז, "טרומפלדור" של הצפון - אני מקווה שתקבל אותי גם בזהות החדשה.... לשאלתך: גובלינית = ימיננית משמאלנית NATASHA = שמאלה בפוטנציה וזה הכל...

TaL53

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif אדיר!!!

אני אישית אהבתי יותר את "גובלינית":) אבל רצונך, כבודך. דרך אגב, איך צ'בורשקה ואבישג קשורים לשינוי תדמית? נראה לי שדווקא אבישג ל כול כך תאהב את הנטייה שלך לכיוון ה"מהגרים הפשיסטיים עם השמות הסלאביים":((

../images/Emo2.gif אה, זה נורא פשוט...

תראה, "צ'בורשקה" (שאלוהים יודע איך מבטאים את השם המדליק הזה) פשוט עשה לי חשק לעשות "הגירה" לרוסיה (בעיקר הגרסה של CHE)... "אבישג (השלמתהחסר)" - פשוט הדגימה לי שהדבר אפשרי - אז... החלטתי להפסיק לדבר, להתחיל לעשות ו"להתחבר" לזהות החדשה (נטשה...) שלי.... נ.ב. זה ברור ש-NATASHA אומץ מ"מלחמה ושלום" או לא ברור?...

TaL53

New member
../images/Emo140.gif כול הכבוד

בניגוד לאנשים אחרים שרק מדברים ולא עושים את קמת ועשית:) את המילה מבטאים CHEBURASHKA בעניין נטשה- באמת לא שמתי לב:) מקסימום היית קוראת לעצמך- אנה קרנינה בעברית:)

בקיצור, אין לך שמץ של מושג...

אז באיזו זכות את מתייגת אנשים, ומדביקה להם שמות ותארים של "ימני" "שמאלני" "קיצוני" וכדומה.. הרי אין לך מושג מה ההגדרה של זה בכלל..

../images/Emo26.gifעל איזה תיוג אתה מדבר בדיוק? "כולה"

הצבעתי על כמה עובדות הסטוריות.... אז זה לא כל כך מחמיא לבגין ולז'בוטינסקי (שמה לעשות - לא היו שמאלנים דגולים...) אבל, זה גם לא לוקח מהם את מה שמגיע להם מבחינת הזכרון ההסטורי... אז - אין שום מקום ל"רגשי".. ולטענה שלך "הרי אין לך מושג מה ההגדרה של זה בכלל"... תרשה לי לא להגיב, כי זה אפילו לא מגוחךךךךךך....

אז למה את כל כך מתקשה להגדיר מה זה "ימני"

ומה זה "שמאלני"? בלא מעט שירשורים בנושא, את תייגת אנשים כ"שמאלנים" "ימנים" וקיצוניים", אז אני ביקשתי ממך להגדיר מה זה כל אחד מהם, ואת פשוט לא הצלחת לענות לי.. את מנסה תוך כדי עקיצות ובדיחות [דיי יבשות, יש לומר] לסטות מהנושא, וחבל.. אני מקווה שבפעם הבאה שתגיבי, את תפסחי על ה"עליצות" והבדיחות הרדודות, ותעברי ישר לתשובה..

למעלה