גובה

ebi83

New member
פחות אכפת לי...

כן מדמיין קושי לצאת עם מישהי גבוהה ממני (גילוי נאות- מעולם לא ניסיתי, אבל לא פוסל את זה).

אני קצת מעל 1.80... אז רוב הבנות נמוכות ממני מלכתחילה.

אז אני נדפקתי עם הגובה שלי (1.50)

כל אחד והמזל שלו

כל האקסים שלי למעט אחד היו בגובה 1.70 ל- 1.80 ורק אחד מהם שאיתו היה לי את הקשר הארוך ביותר היה בגובה 1.85
ואם הוא לא התבייש ללכת איתי ברחוב כשאנחנו מחזיקים ידיים, אז הכל טוב.
איך אומרים ?! כשהולכים אחד ליד השני זה אולי נראה מעט מצחיק או מוזר, אבל כשנמצאים יחד במיטה אז הפרש הגובה לא מפריע בכלל.

אני בערך כמוך, ואני חושבת שהעיסוק בנושא

הוא חסר חשיבות לחלוטין, ולא חשוב מי גבוה יותר.

Anna begins cc

New member
אני חושבת,

ואני לא אומרת את זה כביקורת או כדבר רע,
שזה חסר חשיבות לחלוטין בעינייך כי אני מנחשת שאם את בסביבות 1.50, מעולם לא יצאת עם מישהו נמוך ממך.
לו היית עומדת בסיטואציה הזאת, ואת היית גבוהה ממנו, והיית מרגישה לפעמים ענקית לידו או כמו אמא שלו או כל סרט אחר שעלול לרוץ בראש - יתכן שהיית מסוגלת להבין.

אני 1.70, יש לא מעט גברים נמוכים ממני, ואם אני על עקבים אז בכלל, ואני ממילא לא בחורה קטנה אז לצאת עם גבר נמוך ממני יוצר תחושה לא נעימה.
העיסוק בזה הוא לא בהכרח חיצוני או שטחי אלא יותר סרט פנימי שרץ לנו בראש..

כשהייתי בתיכון היה לנו זוג שהיא הייתה גבוהה

ממנו בראש שלם. הם היו זוג יציב המון זמן והיו הולכים מחובקים בגאון במסדרונות.
זה לא פשוט כאשר אתה בגיל ההתבגרות (ועוד לפני 30 שנה). הם נשאו את הזוגיות שלהם בגאון וכולם פירגנו להם ולא היתה שום בעיה. הכל בא מבפנים.

Anna begins cc

New member
בוודאי שיש אנשים שהעניין הזה בא להם בקלות,

הרי קיימים מספיק זוגות בהם האישה גבוהה יותר מהגבר.
רק ניסיתי להסביר שלפעמים הבחירה בגובה היא לא כמאפיין חיצוני שטחי, או אפילו לא מתוך פקטור של משיכה,
אלא באה מתוך מקום רגשי.
(מקום רגשי שכמו שאמרתי, כנראה לא חווית. אולי כי לא עמדת בסיטואציה מעולם, אולי כי את פשוט פחות מתוסבכת ממני. הכל אפשרי
)

כמו שאמרת - הכל בא מבפנים :)

James 007 Bond

New member
יש לי גובה מעודף,מבנה גוף מעודף וצבע שיער

מועדף.
אבל כל זה לא באמת רלוונטי כי אני לא מרכיב בנות זוג בפס הרכבה במפעל.
אני פוגש בחורה ואם אני אוהב את המכלול שלה אני אמשיך לצאת איתה (גם אם היא לא עונה על אף אחד מהקריטריונים "המועדפים" שלי)

Summer dragon

New member
עונה גם :p

חשוב לי לציין שאם זה לא בליינד דייט/ פגישה ראשונית כלשהי ששם אין מה לעשות אבל כשלא מכירים הרושם הראשוני ממישהו מושפע מאוד ממראה עיניים.
אני מהאנשים ששונאים ששופטים אותם לפני שמכירים אותם אז אני משתדלת שלא לשפוט אחרים מהר מדי.
אני 1.52 רוב הבחורים שיצאתי איתם היו 1.70 ומעלה כשהיו גם שניים 1.85 וזה לפעמים היה קצת לא נוח בחיבוקים/ שובר צוואר, דורש לוגיסטיקה.
(אבל מאוד שימושי כשרציתי שמישהו יעזור לקטוף תותים או לימונים מהעץ :p חסך לי לטפס)
בגלל שהדבר האחרון שמעניין אותי בבנאדם שאני רוצה כבנזוג הוא הגובה שלו אז אני באמת לא "בוררת" או "מסננת" אני מודה שמבחינת נורמות חברתיות קצת יהיה קשה לי לדמיין את עצמי יוצאת עם בחור שנמוך ממני (גם סטטיסטית קצת קשה) או עם בחור שגבוה ממני מאוד 1.85 ומעלה.
לחבר אנשים שהם 1.90 ומעלה היה לי מוזר.

בת הזוג שלי היתה גבוהה ממני ב2 סמ

ולא הייתה בעיה
היום בחורות מחפשות רק גבוהים ממנה ולא מוכנות לגבר בגובה זהה

אני מחפש מישהי מ1.55-170

Anna begins cc

New member
יש לי העדפה

ונראה לי ששותפות לה כמעט כל הנשים שאני מכירה - לא נמוך ממני.

כן, אני אוהבת גברים גבוהים וזה מושך בעיניי (כמה שיותר גבוה, יותר טוב),
אבל יצאתי גם עם גברים שלא היו מאד גבוהים ועדיין היה אחלה.
אני לא מסננת לפי גובה, אבל כמו שאמרתי- אשמח מאד אם הוא לא יהיה נמוך ממני.

supersonic777

New member
אגב,הוא לא נמצא עליה כשהם "ביחד"...

150 ק"ג והיא תמצא את עצמה מתחת למיטה...חח

למעלה