גובה ומחול....

גובה ומחול....

אני מאוד נמוכה, מאוד מאוד
1.50, ואני לא אגבהה עוד הרבה, זה יכול להשפיע על יכולות הריקוד שלי? זה אמור להפריע לי?

maholnikit

New member
תראי...

רקדנית בלט יכול להיות שלא תהיי אבל אז מה!!! לדעתי גובה זה בכלל לא בעיה!! להיפך! אני מאוד אוהבת לראות רקדניות קטנות-הן קומפקטיות כאלה!!!

...

את באופן אישי אוהב כאלה, ויופי
אבל באופן כללי, אם אני אלך לאודישנים ללהקה, ותהייה עוד מישהי, שיבחרו בה בגלל שהיא גבוהה יותר(בהנחה ששתינו מוכשרות בדיוק באותה מידה)?

שאלה רלוונטית גם לי כי גמני 1.50 וג

וגמני לא אגבה יותר מ-10 סנטימטר בנס..רוב הסיכויים שעוד 4-5 סנטימטרים וזהו..
(עשיתי בדיקה כזאת
) אז אני גם אשמח לתשובה

Mr GK

New member
גובה ומחול

לגבי יכולת הריקוד, אני בספק אם הגובה משפיע. הביצועים שלך תלויים בהרבה משתנים, אבל לא בגובהך.
האם זה אמור להפריע? אני לא יודע מהם הקריטריונים לפיהם פועלות הלהקות המקצועיות בארץ, אך אני יודע שניתן למצוא בלהקות כמו בת-שבע והקיבוצית גם רקדניות נמוכות... ללהקות באלט מקצועיות הגובה כן מהווה פרמטר (לפחות בלהקות הנחשבות בחו"ל), וגובה מקובל נא בין 1.6 ל-1.7 מטרים אם אני זוכר נכון.
אני בספק אם גם הלהקות בארץ מקפידות על אותם סטנדרטים כמו בחו"ל, גם אם מדובר בלהקות כמו הבאלט הישראלי למשל, אולם אינני יכול לומר בוודאות. מקווה שעזרתי.

splashi

New member
אממ

בלהקות של מודרני זה לא משנה (כמעט תמיד) אבל בבלט הישראלי למשל יצא לנו לשאול את ברטה איזה גובה צריך להיות לרקדנית כדי להתקבל והיא אמרה 1.65 לפה ולשם כאילו סנטימטר או שניים יותר או פחות.. אז אולי לשם לא תוכלי להגיע אבל אם את בכיוון של קלאסי אני חושבת שיש להקות שלהן הגובה לא משנה

לא תמיד ../images/Emo13.gif

פעם הייתה לי איזה מורה ממש מגעילה, היא פתחה שורה רביעית חדשה, רק בשבילי ועוד ילדה
מאחורה היא תקעה אותי
תודה לאל שהיא לא מלמדת יותר....

למעלה