גובה דמי מזונות

• פותח הנושא guz2
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

guz2

New member
גובה דמי מזונות

גובה דמי מזונות
שלום, הייתי מעוניין לדעת כמה דמי מזונות עלי לשלם לילד כיום בן 1.5, משכורותנו נטו 12000, אשתי 9000 , היא נשארת לגור בדירה עם הילד לאחר הסדר ממון בינינו, אין משכתנא. תודה על העזרה.

תשובה

גובה דמי מזונות
שלום, הייתי מעוניין לדעת כמה דמי מזונות עלי לשלם לילד כיום בן 1.5, משכורותנו נטו 12000, אשתי 9000 , היא נשארת לגור בדירה עם הילד לאחר הסדר ממון בינינו, אין משכתנא. תודה על העזרה.
תשובה
סכום המזונות תלוי בצרכי הילד. האם חישבתם מהם הצרכים של הילד וניסיתם לחלק את הנטל ביחס כלשהו בינכם? אני באופן אישי סבורה שלאור הנתונים שציינת לגבי השתכרותכם סכום המזונות צריך להיות נמוך יחסית, אך כדאי להוסיף לו תוספות שונות שמתחלקות בין ההורים (חינוך, קייטנות, חוגים וכו').

guz1

New member
סכום מזונות

תשובה
סכום המזונות תלוי בצרכי הילד. האם חישבתם מהם הצרכים של הילד וניסיתם לחלק את הנטל ביחס כלשהו בינכם? אני באופן אישי סבורה שלאור הנתונים שציינת לגבי השתכרותכם סכום המזונות צריך להיות נמוך יחסית, אך כדאי להוסיף לו תוספות שונות שמתחלקות בין ההורים (חינוך, קייטנות, חוגים וכו').
סכום מזונות
תודה על התשובה, אך הייתי מעוניין לדעת טווח סכומים, ומה בית המשפט היה פוסק בגדר הנורמה. הנושא של צרכים שמעבר לצרכים הבסיסיים מטופל, ויתחלק ביננו. בנוסף, אם אשתי במסגרת הסכם הרכוש קונה ממני את חלקי בדירה על ידי נטילת משכנתא, מה יהיה גובה המדור, וחלקו בסכום המזונות הכללי. תודה על העזרה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה