מדהימה!
M M o n t i New member 23/10/07 #86 ../images/Emo109.gif התמונות שאני שם עכשיו אלה תמונות מקמפיין שהיא עשתה לאיזה מעצבנת אירופאית.שלמות .
../images/Emo109.gif התמונות שאני שם עכשיו אלה תמונות מקמפיין שהיא עשתה לאיזה מעצבנת אירופאית.שלמות .
M Manga136 New member 24/10/07 #121 מעצבנת? בטח התכוונת למעצבת../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif בכל אופן, התמונה פשוט מושלמת
R RaindropsOnRoses New member 23/10/07 #110 איזה עגלגלה?../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif גועל נפש לראות את כל הדוגמניות האלה שהעצמות קורעות להן את העור. היא נראת בריאה, כמו שצריך להראות.
איזה עגלגלה?../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif גועל נפש לראות את כל הדוגמניות האלה שהעצמות קורעות להן את העור. היא נראת בריאה, כמו שצריך להראות.
M M o n t i New member 23/10/07 #92 ../images/Emo109.gif ואני אסכם כך שום בחורה מהתוכנית שתבוא עם הגוף שהכי מתאים לבגדי ים בעולם,לא תוכל להוציא תמונה מעלפת,מדהימה ומושלמת כמו זאת . כל הקנאים יכולים לדחוף את הראש לאסלה או משהו.פשוט אדירה!
../images/Emo109.gif ואני אסכם כך שום בחורה מהתוכנית שתבוא עם הגוף שהכי מתאים לבגדי ים בעולם,לא תוכל להוציא תמונה מעלפת,מדהימה ומושלמת כמו זאת . כל הקנאים יכולים לדחוף את הראש לאסלה או משהו.פשוט אדירה!
N Nataly B New member 23/10/07 #96 ../images/Emo27.gif "כל הקנאים יכולים לדחוף את הראש לאסלה או משהו.פשוט אדירה!" חחחח