גואל רצון

anabelne

New member
גואל רצון

מישהו יודע משהו לגבי האדם גואל רצון? איפה הוא מתגורר? אני אשמח אם יפנו אליי אנשים שמכירים אותו או טופלו אצלו? תודה מראש אלה

Bastat

New member
אם אני מתכוונת לאותו אדם....

זה האיש שהתחתן עם איזה עשר נשים ומכל אישה יש לו ילד או שניים או שלושה (מי סופר ?) הוא קיעקע את שמו על כל הנשים שלו (בצוואר) אני עבדתי בעברי בחומוסיה בת"א והוא הגיע עם כל הנשים והילדים שלו היות ובדיוק למדתי לי על צירופי אותיות מהקבלה....מאוד משך את תשומת ליבי הקעקוע שיש לנשים על הצואר - בהתחלה חשבתי שמקועקע להם - ס.א.ל אך שהתקרבתי ראיתי שזה פשוט שמו של בעלה - גואל למה זה כל כך מעניין אותך ?

anabelne

New member
גואל רצון

מדובר באותו אדם שאני מחפשת. הייתי רוצה לעשות עליו כתבת תחקיר ולפגוש את גואל רצון. תוכלי לומר לי באיזה חומוסייה עבדת? האם הבעלים של החומסייה ראה אותו? האם החומוסייה עדיין קיימת? תודה על העזרה [email protected]

PurpleFilth

New member
את רצינית? האם החומוסייה קיימת?

"...וזאת החומוסייה בה ביקר פעם גואל רצון." (אנשים מנגבים חומוס ברקע) "(הכנס שם כאן), בעל החומוסייה, האם היית במקום כשביקר כאן גואל רצון?" "כן, אל תשאלי, הוא אכל חומוס פול." מה אני אגיד לך... אגב, חוצמזה שהוא פוליגמיסט, ובכך עובר על החוק, ד"א, וחוצמזה שיש לו שם מעניין,

PurpleFilth

New member
(המשך)

אגב, חוצמזה שהוא פוליגמיסט, ובכך עובר על החוק, ד"א, וחוצמזה שיש לו שם מעניין, יש סיבה מיוחדת לזה ששאלת עליו בפורום *מאגיה*?

TaPanta

New member
אפשר בקצרה את הסיפרו על האיש ?

או איזה קישור זריז? ככה לשעות הפנאי <?

anabelne

New member
גואל רצון

אפשר לגגל עליו באינטרנט ולמצוא קצת רקע על גואל רצון. מה שאני יודעת זה שהוא נשוי, אם אפשר לקרוא לזה ככה לכ-28 נשים, אולי יותר. ומהן יש לו 70 ומשהו ילדים. אני יודעת שהוא צריך להיות בערך בן 65 כיום . זהו בערך.... כל פרט שתשמעו עליו יעזור לי מאוד בתודה מראש

ההגמון

New member
למה?

אם הסיפור שלך מספיק מעניין, אני אשכרה אטרח, ואחפש לך תכתובת שלו, איך אני? אני לא מבטיח למצוא, אבל אני אחפש.

למעלה