גואל רצון....

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
גואל רצון....

באיזור שכונת התקווה מסתובב לו איש המתחזה למיסטיקן. הוא אסף סביבו ,נערות ונשים ובעזרת לשון חלקלקה הוא "מושך" אחריו נערות במצוקה שלאט לאט מצורפות להרמונו האישי. אני מכיר את אחת הנשים הללו שכבר הרתה לו. אני חייב להסביר , כי לאיש אין כוחות על ומומלץ לשמור מרחק ממנו. לצערינו ,קיימים אנשים שבמסווה כזה או אחר מפילים כקורבן את החלשים בחברה ומנצלים את צרותיהם , למטרה אישית.

TSUI

New member
גואל רצון!!!

אני מכיר את גואל בצורה אישית ולא דרך שמועות כמוך!!! אם אתה קורא לעצמך מיסטיקן אז כניראה שאתה לא מבין כולם במיסטיקה. גואל כן מרפא ומיסטיקן מאוד גדול, הוא טיפל בי אישית ובעוד אלפי אנשים ועזר למאות משפחות. הנשים הרבות (כרגע זה עומד על 31 נשים ו- 75 ילדים) שיש לו באו אליו מרצונן החופשי והן אלה שרצו להיות נשותיו. כיוון שאני מכיר אותו אישית אני יודע בוודאות שהן לא באו אליו ממצוקה!!! רק אנשים אומללים וצרי אופקים יחשבו כמוך, כניראה שהקינאה מדברת מיגרונך. ואם קצת מיסטיקה אז יש גם קשר לקבלה ואסור לשפוט אדם כי מי אנחנו שנעז לקחת לידים את תפקידו של אלוהים. רק הוא שבשמים ישפוט אדם ולא אף אחד אחר, זה נירקא לשון הרע. חתום בנאמנות לגואל TSUI.

למעלה