ג'ואל ובנג'י למה גואל ובנגי לובשים את הבגדים מהחברה made? איפה אפשר להשיג את החולצות האלו של made?
S strumza New member 24/2/05 #1 ג'ואל ובנג'י למה גואל ובנגי לובשים את הבגדים מהחברה made? איפה אפשר להשיג את החולצות האלו של made?
3 33emily33 New member 24/2/05 #2 זה קו ההלבשה שלהם... וגמני שאלתי אם יש אותם בישראל.... וזה דחוףףףףףףףףף תענו!!
ט טטה בטטה New member 24/2/05 #5 ... ראיתי אצל אחת במקיף שלי ג'קט של מייד שהם תמיד לובשים...זונה...אמן תמות.
Y yardenbm New member 25/2/05 #14 בקשה לענות לי פליז מתחננת אם מישו רואה אמ טי וי 2 יש שם שיר שרואים מלא שקוראםי לו it not okay עכשיו האם זה ש להזמר בתמונה כי כל פעם שמישו שם תמונה שלו ואני שואלת לא עונים לי חבורת רעים!!!!
בקשה לענות לי פליז מתחננת אם מישו רואה אמ טי וי 2 יש שם שיר שרואים מלא שקוראםי לו it not okay עכשיו האם זה ש להזמר בתמונה כי כל פעם שמישו שם תמונה שלו ואני שואלת לא עונים לי חבורת רעים!!!!
D dani 182 New member 26/2/05 #16 את מיתכוונת אולי ל My Chemical Romance - I'm Not Okay שיר ממש טוב.. מקווה שעזרתי לך..
B BillysGirl New member 26/2/05 #17 יאי נכון.... זה???? HIM?????? ממש לאא..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D dani 182 New member 26/2/05 #23 כן! הם ממש טובים.. את היתכוונת לשיר הזה? כששאלת של מי השיר או ללהקה אחרת?
E EleVaTioN New member 27/2/05 #38 זה הוא?????????../images/Emo129.gif ואיי מזההההההההההה איך הוא שונה עם שיער קצר!!! לא זיהיתי :| (חח מזה אני עדיין המומה! *מוכת שוק*)
זה הוא?????????../images/Emo129.gif ואיי מזההההההההההה איך הוא שונה עם שיער קצר!!! לא זיהיתי :| (חח מזה אני עדיין המומה! *מוכת שוק*)