גואינג פוסטל

פנחסון

New member
גואינג פוסטל

סיימתי לקרוא אותו השבוע במחשב... אני חושב שצריך לייצר סדרה של העיר, שתכלול בינתיים את תת הסדרה של השומרים, את גואינג פוסטל ואת truth... פשוט מכיוון שזה המכנה המשותף של כולם... העיר אנק מורפוק והתקדמותה ל centuray of the anchovie. כאילו, הפיצול של הספרים הוא sooo centuray of the fruitbat...

Athaclena

New member
אז יש את תתי הסדרות

אנק מורפורק בראי הזמנים גאוגרפיה ותרבות: עמים וארצות ההרפתקה הגדולה או שילובים שונים ביניהם. לא?

Rincewind

New member
היש צורך להסביר?

"קראתי במחשב"!?
הביאו אלי את לימור ונצלוב את כל החוטאים!

פנחסון

New member
אני חושב שבתור אדם שקנה כמעט

את כל ספרי פראצ'ט (כולל הספרון על מוות וספרי השאלות), מותר לי לקרוא גם ספרים במחשב, זאת במיוחד בהתחשב בכך שאני ממילא אקנה אותם בשלב זה או אחר...גם מונסטרס רג'ימנט קראתי בפעם הראשונה כך, לפני שקניתי אותו... למעשה, זה שאתם לא יודעים להעריך את פראצ'ט נכונה, ומתייחסים אליו כאל סתם עוד סופר, ולא כאל קדוש שכל דבריו קדושים, אף זו בעייה. את פראצ'ט מותר לקרוא גם במחשב, כל עוד הכסף אכן יישלח תמורת הספר בשלב זה או אחר. חוצמזה זה מסך של לפטופ, וקובץ PDF, אז זה ממש ממש נוח...

Rincewind

New member
המפף

זהו חטא לא רק בתור חובב פראצ'ט, אלא בתור חובב קריאה בכלל. איפה ההרגשה של הדפים? הניחוח של עמוד חדש? איפה התחושה הנינוחה שמקנה לך ספר שמונח לך מול העיניים? לקרוא על לאפטופ או מחשב זה סתם קר ומנוכר וחסר כל תחושה של ספר.

TheBursar

New member
התחושה באה אחרי שהוא יקנה את הספר

ואומנם אני לא קורא הרבה ספרים במחשב (אולי בגלל שלי אין לפטופ) אבל אני לא רואה בזה חטא שיהרג ובל יעבור. על אחת כמה וכמה כאשר הספר נמצא גם על המדף בחדר. זה כמו סרטים שאני הולך לראות בקולנוע ואם הסרט ממש טוב אני גם מוריד אותו כדי לראות בזמני הפנוי ואם זה משהו כמו שר הטבעות אני אפילו קניתי את הDVD. אז פנחסון - המשך כך, אל תתן להם לרפות את ידיך. אה כן וחסר לך אם לא תקנה את הספר ותסתפק הקריאה ממוחשבת!

פנחסון

New member
אני לא נותן לדביר לרפות את ידיי :)

הייתי אומר שהוא מוזמן לנסות, אבל אני חושב שיש אנשים שצריכה להיות להם חסינות :)

פנחסון

New member
חסינות דיפלומטית?

אתה רומז לכך שנחתתי משום מקום, כמעין שגריר או קונסול, הבא והולך כאוות מדינתו? :)

TheBursar

New member
לא טוען

יודע! ואל תנסה להכחיש. אני ראיתי מעבר למסכה שאתה שם! אני יודע את האמת ובקרוב גם העולם יידע!

פנחסון

New member
מה? רק בגלל שאני כל הזמן נעלם

לארבעה חודשים ומגיח חזרה ליומיים?

Rincewind

New member
אני לא מבין מה אתה אומר

אם אתה קורא את הספר במחשב אבל הוא מונח לידך על המדף אז כן יש לך תחושה של ספר כשאתה קורא?

פנחסון

New member
לא, אבל אני קורא כל ספר מספר פעמים

הפעם הראשונה במילא סתם בשביל החימום... חוצמזה שלא הרי סתם "ספר" כהרי פראצ'ט.

Rincewind

New member
אז מצבנו שונה

כיוון שכל יום מתאפשרת לי רק חצי שעה לקרוא לפני השינה, אין לי זמן לקרוא כל ספר יותר מפעם אחת.

dafnaleh

New member
אעאה

אנשים שאני מכירה קצת שלום לכם! גם אני כאן פתאום, וזה.

למעלה