"גואולד" (פילק חדש)
לפי "מועקה" של "אבטיפוס". מילים ולחן: אייל שכטר. סיפורו של איש צוות הפיקוד (המסכן) שנכנס לו גואולד דרך הפה, כמו שקרה לקרטר עם ג'ולינאר ולג'ייקוב עם סלמאק. אלה הן מחשבותיו האחרונות לפני שהגואולד משתלט עליו לחלוטין, ובאותו זמן כמעט יורים בו, כי הוא מתחיל להוות סכנה. יש חלקים שם שקשים קצת לשירה, אני יודע, תאשימו את אייל שכטר, לא אותי
גואולד במורד הגרון, מתחלק לו גואולד, "אל תדאג," כך הוא אומר לי, "אני תכל'ס די חמוד." כמעט פותחים עלי באש אלה מ-SG6, אומרים שאני אבוד. ובכל זאת הוא אומר לי: "אני תכל'ס די חמוד." וזה כואב, זה מפריע לי נורא... וזה כואב, זה מפריע לי נורא... במורד הגרון, התחלק לו גואולד, הוא הדליק לי ת'עיניים ועשה לי קול צרוד. את החיים שלי לפני אנ'לא שוכח לא, לא, למרות הגואולד. נגזר עלי לנצח, להשאר לכוד... וזה כואב
, זה מפריע לי נורא... וזה כואב
, זה מפריע לי נורא...
לפי "מועקה" של "אבטיפוס". מילים ולחן: אייל שכטר. סיפורו של איש צוות הפיקוד (המסכן) שנכנס לו גואולד דרך הפה, כמו שקרה לקרטר עם ג'ולינאר ולג'ייקוב עם סלמאק. אלה הן מחשבותיו האחרונות לפני שהגואולד משתלט עליו לחלוטין, ובאותו זמן כמעט יורים בו, כי הוא מתחיל להוות סכנה. יש חלקים שם שקשים קצת לשירה, אני יודע, תאשימו את אייל שכטר, לא אותי