גואולד באטלנטיס...

Taker Sucks

New member
גואולד באטלנטיס...

הייתם רוצים לראות את הגואולד מעורבים בכמה פרקים באטלנטיס(לא בעלילה מתמשכת,אבל בפרק פעם ב...)? הרי זה הגיוני לחשוב, שהגואולד שלחו סקאוטים לגלקסיה אחרת, או שגואולד הגיע איכשהו בטעות(כמו בפרק שהם פוצצו כוכב).

או יותר מזה

שהריית' יפנו את התיאבון שלהם כלפי הגואולד, למרות שהזחלים שלהם זה בטח רק קינוח בשביל הריית'.

דקל ב

New member
לא ניראה לי

זה היה הורס את SG - היינו יכולים לראות כמה הגאולדים באמת טיפשים...

kinspirit

New member
אוקי...

באופן עקרוני אני מאמינה שזה אפשרי, ואפילו יחשב לקו עלילה הגיוני. אולם אני לא בטוחה שהם ירצו לעשות את זה כבר עכשיו בעונה הראשונה משום שהם מנסים להפריד את עצמם כמה שיותר מסטארגייט המקורית (כפי שאני רואה את זה, לפחות ממספר הפרקים המועט שראיתי עד היום). אני חושבת שהם מנסים לבסס יותר את היקום שלהם ואת המיתוסים והמיתולוגיה שלהם, ולפנות לאלו של סדרת האם יראה אולי כצעד אחורה. אבל שוב, אני בהחלט יכולה לראות דבר כזה מתרחש בעתיד של הסדרה, אפילו העתיד הקרוב שלה

[TNT]

New member
באמת נראה לי יותר הגיוני שזה יהיה

מאוחר יותר. עוד עונה או שתיים לפחות, אחרי שתיגמר ס"ג-1

MajorGad

New member
זה יכול להיות ממש נחמד!

מהשישה פרקים הראשונים של אטלנטיס שראיתי עד עכשיו הסדרה הזאת די בינונית ולא מצליחה להתעלות מעל רמה בינונית שדי נקבעה עבורה. הכנסת גואולד יכולה להכניס גם אלמנטים מס"ג-1 שכולנו יודעים עד כמה היא טובה ועד כמה אין בה שאיפה לבינוניות.

Usul19

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אני דיי חדש כאן... אבל אני לא מבין למה התאכזבת לאטלנטיס? סדרה מאד נחמדה! אבל דיי התאכזבתי מפרק 10 מעצבנת אותי העלילה שלו! ד"א, אתם יודעים אולי אם יש כבר מעבר לפרק 10?

למעלה