גואה

dandan173

New member
גואה

אני טס לבומבי ומשם לגואה לקראת הסילבסטר. שאלתי היא, מהי הדרך הטובה והמהירה ביותר להגיע לגואה? לפי מה שהבנתי ישנם 3 דרכים שהם טיסה, רכבת ואוטובוס. תנו בבקשה פרטים מורחבים ומדוייקים (עד כמה שניתן) לגבי כל אחת מהדרכים. (זמן הגעה, עלות, זמינות, קושי). אני יודע שביקשתי הרבה מידע אבל בכל זאת, תודה מראש לכל העוזרים.

dandan173

New member
תודה על התשובה אבל...

אני חייב להיות כמה שיותר מהר שם ובדרך הכי טובה.

עמית22

New member
אני מציע

שתריץ חיפוש קליל בפורום כי בשבועיים האחרונים ניתנו תשובות מאוד מפורטות לשאלה הזאתי

shar75

New member
כולם יסכימו איתי

שטיסה היא הדרך המהירה ביותר, מדובר על טיסה של שעתיים, ויש אפילו טיסת המשך ישר משדה התעופה בבומביי כך שאין צורך בכלל לצאת משדה התעופה ולהמתין בבומביי. עלות טיסה היא בערך 100 דולר והכל שאלה של כסף כמובן. אין לי מושג לכמה זמן אתה נוסע, אבל אני הייתי משקיעה את ה- 100 דולר האלה אם הייתי מוגבלת בזמן. מבחינת זמינות של טיסה יש מספר פעמים ביום. לגבי סליפר בס - אוטובוס, עניין של 12 שעות נסיעה, אני עשיתי את הדרך הזו בחזור כלומר מגואה לבומביי. הזמן עבר מהר ומדובר בנסיעה חביבה, לא זוכרת כמה היא עלתה לי , אולי 500-700 רופי. במקרה הזה צריך לצאת משדה התעופה ולחפש מקום שבו ניתן לקנות כרטיסים וכמובן שמדובר בהמתנה בבומביי כיוון שזו נסיעת לילה. אוטובוסים יוצאים כמה בכל ערב. רכבת - כמעט אותו דבר כמו אוטובוס, נסיעה של 8 - 10 שעות, כמובן שצריך לוודא זמנים ושעות של רכבות וכמובן מאיזו תחנה בבומביי יוצאת רכבת כיוון שיש מספר תחנות. עם רכבת ישנה בעיתיות אחת והיא שצריך לקנות כרטיס מראש כיוון שבתקופה הזו הרכבות עמוסות מאוד. בהצלחה

dandan173

New member
תודה, עוד שאלה קטנה...

כשאני מגיע לגואה (וכנראה זה באמת יהיה בטיסה), איך אני מגיע לכל החופים שם? מה זמן ההגעה בין החופים למרכז? מה המרחק בין חוף לחוף? והאם גואה גדולה? ושוב פעם, תודה.

למעלה