יש הרבה מה לעשות שם ואפילו מעהר לחודש גואה היא מעין המקומות שגם אם תרצי וגם אם לא את נתקעת בהם בדיוק כמו בהאמפי מה יש שם חוץ מהעתיקות? כלום!!! ועדיין כולם נתקעים שם לפעמים אפילו מעבר לחודש (אני אישית שבועיים-שלושה הייתי שם). בגואה תוכלי להשכיר דירה למשך חודש ואם תרצי אז ליותר לבקר בחופים המדהימים שיש שם לראות את השקיעות הכי יפות בחיים שלך (ולא משנה כמה תראי בגואה הן הכי יפות )ואפילו אם לא תעשי שם כלום את תהני מהאווריה מהים ומהמסיבות... מומלץ מאוד לבקר באנגו´נה שם בימי רביעי מתקיים שם שוק הפשפשים המון סוחרים מכל חופי גואה והסביבה שוק מאוד גדול יפה וססגוני. חופים מומלצים הם אנגו´נה, פלולים שהוא מדהים וואגטור.... בסמוך אליהם ישנם חופים שהם רק של תייירם והסיכוי שתראי שם ישראלים הוא מאוד קלוש את תשבי לך שם בחוף הכל שקט ורגוע מוזיקה ברקע עשרות חנויות של גלידה ופאבים על החוף משהו ממש מטרף. גם לבית הקולנוע שם את חייבת ללכת הוא מלא בזבל כל שנייה מפסיק הסרט ההודים צועקים ושורקים בא הכרטיסן מסדר אותו פתאום באמצע הסרט את תשמעי "פפסי, ספרייט, קולה" יש בן 12 צועק באמצע הקולנוע משהו ממש מטרף. באנגו´נה כל יום רביעי נערך שוק הפשפשים שם יש עשרות דוכנים שמציעים למכירה כל מה שלא חשבת עליו. כמו כן יש את חוף וואגאטור ששם יש מקום מאוד טוב לבלות בו את בלילה ובעיקר לצפות בשקיעה הוא נקרא אם אני זוכר נכון -"NINE BAR" בקיצור יש המון מה לעשות שם בעיקר להרגע לראות שקיעות מדהימות ולאסוף חוויות כאן יש כתבה על גואה והינה עוד משהו ייאלה לקינוח קחי שקיעה בחוף וואגאטור
לא יודע איך זה עכשיו אבל בתקופתי היו מסיבות בקצב די טוב אך עקב בעיות הסמים שיש שם הממשלה החליטה לפעול בנידון ויש המון מסיבות שהמשטרה סוגרת\מבטלת. גם לתושבים עצמם כבר נמאס מכל הקטע והרעש מפריע להם אבל לא נראה שממשלת הודו תידבק לעניין הזה זמן רב מידי היות והם יודעים שהסיבה העיקרית שכל כך הרבה תיירים באים לגואה הם המסיבות ואם הם יסגרו אותם יפחת זרם התיירים ולא נשכח שזה יזיק גם לתושבים המקומיים שרבים מתפרנסים מן התיירות וכמובן גם לממשלת הודו עצמה הינה כאן תוכלי לקרוא על זה מגולש שהיה שם בשנת 2002
יש לי עוד כמה שאלות.....אם תוכל לעזור לי זה יהיה ממש טוב... 1.כשנוחתים בבומבי לאן ללכת??כי אני צריכה לישון שם לילה.... 2.יש תחנת אוטובוס מאורגנת לגואה או שזה דרך סוכנים.....איך זה הולך בקיצור???? 3.שוב תודהההההה......
עדיף לקחת את הכסף בטרוולים בשביל הביטחון וכמה דולרים ליתר בטחון. הכסף תמיד עלייך אלא אם את הולכת לים. במקרה כזה את משאירה את הכסף והדרכון וכו' או בכספת במלון (אם הוא אמין מספיק), או נעול בתוך התיק שלך, ונועלת את החדר עם מנעול משלך.
איזור התרמילאים נקרא "קולבה". שם נמצאים הגסט האוסים הזולים יחסית. בומביי ידועה במחירים גבוהים ותמורה לא משהו.. יש רכבת לגואה (בערך 10 שעות), או אוטובוס שלוקח בערך 14 שעות. דרך כל סוכנות נסיעות בבומבי אפשר לארגן את הנסיעה באוטובוס.
בשום פנים ואופןלא הכסף כל הזמן עלייך לא משנה היכן את, כל הזמן הוא איתך בחגורת הכסף... אני הכרתי מספיק אנשים שכל הטיול הלך להם בגלל השאננות של הכסף הם הניחו את חגורת הכסף על המיטה ברכבת רק כדי לסדר את החגורה סובבו את הראש לאלפית של שנייה החזירו אותו והופססס כמו שהיא הייתה שם כך היא נעלמה העכשיו מה הם יעשו?יתחילו לחפש אותה אצל כל נוסעי הרכבת...? אם את צריכה לראות כמה כסף נשאר לך ובכלל מהו מצבך באותו הרגע מבחינת מזומנים וטראוולים תוודאי שאת במקום שקט ובטוח ואף אחד לא רואה אותך ואז תבדקי מהו מצבך. בקשר ליעד הנחיתה דלהי עדיפה יותר .פחות רועשת ובתור התחלה לפחות בדלהי יותר קל לנחות \להסתדר אבל אם את נוסעת לגואה ברור שאת צריכה לנחות בבומביי .בגדול אין הרבה מה לעשות שם עיר מאוד גדולה ורועשת שהתחבורה העיקרית שם הם המוניות יש כמה איזורים נחמדים שאפשר לבקר בהם וזה הכל בגדול.. הינה כאן עוד מידע על בומביי וכאן יש מחירים (לא יודע אם הם נכונים להיום). הינה עוד משהו על טרוולים