גדר קו הירוק

• פותח הנושא ytt
  • פורסם בתאריך

ytt

New member
גדר קו הירוק

לפי דעתי הגדר לקו הירוק באמת התשובה! האנשים שכל כך מפחדים מהפרדה מוחלטת וגדר בקו הירוק מפני שהם מפחדים מהמרגמות, טנקים וכול זה מצד הפלשטינאים, שוכחים לרגע שמעז יש שדא טעופה ונמל פעיל בעזה לפלשטינאים יש כלי נשק יותר מפוטחים. ומאיפה? מהכסף שהם מקבלים מאירופה, בין היתר! השדא טעופה והנמל שמדינת ישראל איפשרה להם, מהקל בהרבה את היבואו של כלי נשק לאויב שלנו. וכבר לא יורים מרגמות מעזה בלבד, אלה לפני כמה ימים ירו גם מקלקיליה. הגדר יאפשר לנו להשטלת יותר בקלות על האויב ומעשיו. המצב שלנו היום חמור ביותר ונגמר הזמן של פינוקים! רק הילדים של המתנחלים הם מסכנים? אני אמא לילד בן שש ועברתי לאחרונה מתל אביב לישוב קטן ושקט בצפון הנגב. למה? כי התעייפתי מלהסביר לילד שלי על למה אנחנו לא נוסעים כמו פעם למקומות בתל אביב, ולמה אינו יכול להסתובב לבד בשכונה עם חברים, למה אני לא לוקחת אוטובוס כמו פעם, אבל מעדיפה מונית ועוד ועוד. לפחות פה, בישוב בצפון הנגב הוא כן יכול ללכת לבד לחברים שלו ויש לא אמא פחות מודאגת שהיא לוקחת אותו לגינה. כאשר בפארק הירקון לא פעם ולא פעמיים עמדנו כמו מסכנים בצד בגלל חפץ חשוד, התקשרנו כהורים למשטרה בגלל טיפוסים שמסתובבים בין הילדים שלא היו נראים לנו כשרים למדי, ועוד. חייבים להפריד את האויב, שאין לו גבולות בלפגוע בנו ובילדינו. ואנשי שמאל, שכחתם שאנחנו הצענו למצרים לקחת גם את עזה יחד עם הסיני. למה מצרים סירב??? ולמה אנחנו שואלים אחרי פיגוע נוראית כמו שלשום איך לגיב כי מה יגידו בעולם עם נגיב ביד חזקה, מיד אחרי הפגוע? הגיע זמן שהממשלה תחשוב על תוכנית שניתן לבצוע מיד, בלי לבזבז זמן, כסף, וגרוע יותר - ילדים חפים מפשע - בזמן שהם מרגישים חשובים ושוב דנים על מה נעשה עכשיו! מה פתאום אנחנו נותנים לפני תגובה לפלפית הטרעה מוקדמת? מה פתאום אנחנו מרגישים אחראים על הילדים שלהם, שההורים שולחים להלחם בנו ברחובות מגיל אפס! מה פתאום אנחנו מאפשרים להם לחגוג בהמונים ברחובות שלהם על כל המתים ונפגעים אחרי פגוע! איפה הזמנים שהיינו מגיבים ישר ביד קשה אחרי פגוע? כמה עוד צריכים לדבר ולבזבז עד שאנחנו מבינים שהם עושים צחוק מאיתנו? ואירופה?????? אני הייתי רוצה לראות את התגובה שלהם אחרי פגועים יומיומים כמו שאנחנו חווים היום! הם לא היו מגיבים אתם חושבים? ולמה הפלשטינאים רוצים כוחות זרות שישגיחו על המצב? כי היום ובאף יום כוחות אלה בצד שלנו אבל הם בצד שלהם! מה שלא נעשה אנחנו אשמים במשקורה פה אז למה לשאול מה ואיך נגיב?? מספיק עם הלפלפיות הזאת. תפסיקו להתפנק וללקק פצעים! אנחנו במלחמה!! איך שלא תסתכלו על זה! פעם שאלו למה במלחמת העולם השנייה הלכנו כמו כבשים לאן שנשלחנו על ידי הנאצים. בעוד כמה זמן תתחילו לשאול את עצמכם למה אנחנו הולכים כמו כבשים אחרי הדעות של אירופה? או שתשאירו את ילדיכם לשאול את השאלה הזאת? בזאת סליחתי על טועיות כתיב. עברית אינה שפת האם שלי! אני חושבת שאתם אבל מבינים למה שאני חודרת!

למעלה