גדר חדשה לבניין חדש

fireman

New member
גדר חדשה לבניין חדש

צמוד לשני המפלצות של ככר הרמב"ם בבאר שבע הקימו גדר ושמו מלא שלטים של הקבלן יהלומית פרץ (שאוהב לבנות לגובה גם כן) האם הולכת להיות במתחם תחרות מי יבנה הכי גבוה? אני חושב שנצטרך לחכות ולראות....אין שם אילוסטרציה או ציון מספר הקומות

באר שבע החדשה !!!!!!!!!!1

הייתי לפני לא הרבה זמן ב-באר שבע ו-נידהמתי איך העיר הישתנתה מהקצה אל הקצה איך שהיא הפכה מעיר עלובה ענייה ו-מכוערת ל-עיר מיתפתחת ו-שבונים שמה גורדי שחקים חדשים אומנם יש שמה עדיין שכונות עלובות ו-ישנות אבל מתחילים לבנות שמה הרבה גורדי שחקים חדשים ו-יפים ש-משנים את העיר

mr. man

New member
איפה?!?!?

מעבר לכביש מאחורה? בצד הכביש של בית יציב?

fireman

New member
על צומת הטייסים

שאאתה נוסע עלמ שדרות טוביהו מכיוון הקניון אתה פונה שמאלה ברמזור של המשטרהואז אתה עומד על הכביש במצב שבו ככר הרמבם מצד שמאל ונאות ספיר מצד ימין תסתכל על הבניין של ככר הרמבם שנמצא בבניה.....ממש מתחתיו יש גדר לבנה-כחולה חדשה עם מלא שלטים שם יקום מגדל מנהטן סיטי סנטר

באמת ש-באר שבע צריכה .........

מגדלים כאלה כמו שיש ב-תל אביב אני מרחם על כל המובטלים ו-המיסכנים שיש שמה ו-מקווה שייבנו שמה בניינים כמו שיש ב-תל אביב ו-שסוף סוף באר שבע תיראה עיר נורמלית !!!!!!!!!!!!

mr. man

New member
תיראה כמו עיר נורמלית?

למה עכשיו באר שבע לא עיר נורמלית? דווקא באר שבע נראית בכמה אופנים יותר טוב מתל אביב ורמת גן. אין כאן כמעט בעיות תנועה, כל העיר בתנופת פיתוח ענקית - משפצים כל רחוב, בונים מגדלים ובניינים בקצב. דווקא מובטלים יחסית אין כאן הרבה, כמו לדוגמא בקריית גת. מתי בפעם האחרונה היית בבאר שבע?

האדריכל שלא תיכנן את באר שבע...

אני יגיד לך מה לא בסדר ב-באר שבע זה שאין לכם מרכז עיר כמו שיש לכל עיר כי פשוט מרכז העיר לכם הוא שכונה ו-לא מרכז עסקים ו-מינהל עירוני ו-שחסרים לכם גנים ו-פארקים ו-שדרות רחבות ו-כיכרות כמו שיש ב-תל אביב ו-שיש הרבה בניינים בלי שום תיכנון אדריכלי ו-בכלל שהממשלה בנתה את באר שבע בלי שום תיכנון אדריכלי ו-בלי שום תוכנית מיתאר עכשיו מה יש לך להגיד על זה ??????????????????????????????????????????????????????????

ו-עוד משהו !!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo57.gif

חסרים לכם גם מוזיאונים ו-מרכזי ספורט ו-בתור עיר חשובה כמו שלכם הייתי ממליץ לראש העיר שלכם שיעשה שבילים ל-אופניים אוליי עכשיו אם ייבנו לידכם נמל תעופה ב-נבטים אוליי עכשיו העיר שלכם תתחיל להיתפתח באופן נורמלי ו-תישתנה לטובה !!!!!!!!

למעלה