גדרות וסדנאות

גדרות וסדנאות

שאלה 1: האם מישהו יודע איך מתחילים לבנות גדר מעץ או אפיה אפשר לקבל מידע על זה. שאלה 2: האם מישהו יודע על סדנאות נגרות למינהן?

reuven4u

New member
אני בניתי גדר מגזעי אקליפטוס ישנים

שאספתי בחורשה. מעניין אותך?

waverider

New member
מעניין מאד...

מה הגובה, האורך, עובי הגזעים??? צורת העיבוד? פרטים בבקשה :)

reuven4u

New member
גובה משהו כמו1.5 מטר

אורך משהו כמו 45 מ' אני לא עשיתי כלום איתם, אספתי אותם בחורשות חפרתי בורות,העמדתי את הגזעים בתוכם מילאתי עם חצץ, למעלה עם קצת מלט לאחר כמה ימי גשם קידחתי חורים בעמודים, שמתי מוטות מוברגים, וחיברתי. יש לי כמה תמונות

לארי

New member
גדר עץ ../images/Emo26.gif

היי הדר, אצלנו (עקב מחסור בפרטיות) בנינו גדר עץ צפופה מעץ אורן. לאחר שהלכנו למחסן עצים ובחרנו את העץ הרצוי, הזמנו אותו בגודל הרצוי (2 מטרים גובה של כל "כלונסאה"). הבסיס בנוי מעמודעם שחוברו לחומת אבן בעזרת פרזול עם תושבת. לעמודים התומכים חיברנו קורות רוחביות. על השלד הזה,התחלנו לחבר את הכלונסאות האנכיות שהיוון את הגדר עצמה. צירפתי תמונה של הגדר. חשוב לוודא שהעץ המוזמן עבר אימפרגמנטציה (חיטוי "ירוק") שהופך אותו לעמיד בתנאי חוץ. לגבי קורס נגרות,: סדנאות בנגרות-"בית היוצר" פרטים אצל איילה ארבל ובקובץ המצורף.

עזרת לי מאוד לארי

תודה על העזרה הקורס נראה מעניין אולי אני אלך על זה ,גם הגדר נחמדה השאלה שלי אם זה עלה הרבה? התקציחב שלנו נמוך, ואיפה קונים את העצים? תודה הדר

לארי

New member
העלות היא כ-200 ש"ח למטר,כולל פרזול

אם מדובר בגדר ארוכה, אזי נראה לי שייצא יקר. בכל מקרה, ניתן לקנות את זה במחסן אמין שנקרא: "העץ הרצליה" שיושב בהרצליה כמובן.

אילוניק

New member
לארי האם מוכרים שם גם

עץ ופירזול לפרגולות במידה וכן אם תוכל לשלוח לי טלפון או כתובת תודה מראש

waverider

New member
קישור לאתר העוסק בגננות בכלל וגדרות

http://www.backyardgardener.com/fence

למעלה