גדעון- Flat spin הרבה הצלחה!

Guy Z

New member
גדעון- Flat spin הרבה הצלחה!

בשמי ובשם הפורום אני מאחל לגדעון דמבו המוכר בכינויו בפורום Flat spin המון הצלחה והנאה בתחרות ב F3A העולמית שמתקיימת בשבוע הבא. גדעון נבחר לשמש כשופט בתחרות חשובה זאת, אני ורבים בתחום הטיסנאות יכולים להעיד שגדעון נבחר לתפקיד בזכות בלבד! לסיום כמו שכתבתי מעלה, המון הצלחה והעיקר הנאה.

YHS

New member
בהצלחה

אין ספק שתייצג אותנו בכבוד, וגם תהנה קצת.

rubber duck

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo13.gif

סע בשלום וחזור אליינו בשלום שרון

ram_z

New member
גדעון, בהצלחה!!!../images/Emo24.gif

מי שלא יודע, מדובר באליפות דרא"פ. בתחרות זאת המארגנים מזמינים מספר מתחרים מחו"ל. השנה יהיו שם גם מרסלו קולומבו (ה-C של CA MODELS) ועוד מטיס צנוע בשם עמרם לשד!!! בהצלחה לכווווולם! ועוד דבר אחד, ב-12 וה-13 למאי תתקים אליפות קפריסין הפתוחה בה ישתתפו מספר טיסנאים מובילים בעולם. כראוי לתחרות שכזאת יהיו גם שופטים מצויינים חלקם מהשורה הראשונה בעולם. גם דמבו שלנו יהיה שם. גדעון, מצפה לך חודש עמוס כולנו יודעים וסמוכים שתייצג אותנו בכבוד!

Flat spin

New member
תודה למברכים ../images/Emo22.gif

הכנתי את שיעורי הבית בצורה הטובה ביותר ואני מקווה שאעמוד בציפיות ולא אאכזב (נסיון מוקדם בחו"ל כבר יש). במידה ותהיה לי גישה לאינטרנט, וודאי שאכתוב ואעדכן לפי ההתרחשויות באליפות ובכלל. שוב, תודה לכולכם

לשד

New member
ידידי הנכבד,יש עוד שיעורי בית ...

בעיקר בנושא אזרחות ופטריוטיות אבל יש לנו היום בלילה 14 שעות טיסה ביחד ונוכל לעבוד ולפתח את הנושא
הערב 21:00 בשדה - ופליז לא לשכוח את משאבת הדלק שלי... ביי עמרם

למעלה