גדנ"ע

גדנ"ע

מישהו שהיה בגדנ"ע יכול להסביר לי מה הולך שם? אני לא הייתי שעשו לנו הרצאה על זה... איך ישנים שם?כמה שעות?מטרטרים אותך הרבה?איך המקלחות וכאלה.... תודה

devilz

New member
מממ...

1.. עם עיניים סגורות.. 2... לא מספיק... בעצם... מספיק מספיק... 3. לא.. ממש.. 4. זוועה... יש מקלחת אחת עם מיים רותחים... ואחת עם קרים... כאילו.. תשלב... האוכל לא משו... וממש כיף... בהחלט שווה לסוע...

timtamtum1

New member
הוו

היה כיף בגדנ"ע
למרות שנתקעתי בצוות עם אנשים שאני לא ממש מכיר, אבל היה כיף בסכהכל. למקלחות כמעט אף אחד לא התקרב.. שילוב של סירחון ומים קרים לא מושך במיוחד. אז המגבונים היו חברינו הטובים ביותר. לא ממש מטרטרים, יש המון הפסקות באמצע היום שאפשר קצת ללכת לנוח. האוכל היה מגעיל [לא שציפינו שהוא יהיה טוב], במיוחד אחרי שאתה עושה תורנות מטבח ורואה איך מנקים את הכלים ואת הסירים
אז קח\י איתך מנות חמות או משהו.. והשינה.. ישנו כמו תינוקים. היום מעייף והשק שינה מאוד מפתה.. אז נרדמנו ממש מהר. חוץ מהלילה האחרון שהיינו חייבים להשאיר חותם אשדודי בבסיס ועשינו קצת שטויות
זהו, תהנה\י!

L a S

New member
נו ברור..

חותם אשדודי.. כמה צרות אתם עושים אתם, אוי... מקלחות צבאיות
<משהו..=\> אוכל צבאי
<טוב, לא, אבל הוא בהחלט סביר, פרט לשמן=\>, תודנות מטבח
<זה הדבר הכי כיף שעושים כל השנה, על חשבון לימודים, כמובן..>.. מקלחות מסריחות? נחש למה..

devilz

New member
מממ...

עזוב אותך ממטבח... הכי כיף היה תורנות רסר... כשהכריחו אותנו... לגרור עצים וענפים לפח... זה היה כיף... גם יצא לי להתפוצץ על איזה כמה פקאצות תוך כדי... שעדיין מסתכלות עליי מוזר בשכבה... אבל אני רגילה

L a S

New member
תורנויות רסר?

השנה יצא לנו לשבור ספסל ולהעמיס אותו למזבלה חח אבל סדכ זה כולם על הספסל.. החניך תורן: "המשק מגיע.." הופ! כולם קמים, עושים הצגה וחוזרים לשבת:) ובמטבח עובדים הכי פחות זמן, לא עוזב מטבח..

devilz

New member
רק הגענו לשם...

הדבר הראשון שעשינו... היה תורנות מטבח... לפני שלקחנו מזרונים... לפני הכל.. בערך... הביאו לנו מיטות ומדים... וישר למטבח... לקח לנו איזה 5 שעות... מה הכי פחות זמן!?

L a S

New member
פרט שולי

לא הייתי בגדנע, ואין לי מושג מה זה.. דברתי על שגרה בבצפר.. פעם בשנה יש שבוע ר"מ, מטבח הכי סקסי.

timtamtum1

New member
גם לנו היה../images/Emo6.gif

אחרי חצי שעה כולם כבר התחילו לדמם מהעצים ומהענפים הדוקרים

devilz

New member
לא זכור לי דימום:p

רגע איזה מקיף אתה.. יש מצב הייתם איתנו...

timtamtum1

New member
באמת שהתורנות מטבח הייתה הכי

כיפית. למרות שעשינו את התורנות בערב ואז יצא שהלכנו לישון הרבה אחרי כולם.. אבל היה מצחיק

L a S

New member
עד שנה שעברה זה היה ככה

בבצפר, מ5 וחצי בבוקר עד 9 בערב תורנות מטבח:) עכשיו זה מאממ, בבוקר משהו, עד הצהריים, והכל השאר עד הערב, מטבח הכי סקסי!

למעלה